Biluthyrning på Cluj-Napoca Flygplats

 

Mest populära bilarna i Cluj-Napoca Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Cluj-Napoca Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Cluj-Napoca Flygplats

Adress

Traian Vuia Street. No.149, 400397 Cluj Napoca, Rumänien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:30 - 19:00
lör
11:30 - 16:30

Våra tjänster på Cluj-Napoca Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Cluj-Napoca Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Cluj-Napoca Flygplats

Hos oss på Sixt har du möjlighet att underlätta din resa till Rumänien genom att hyra bil från Cluj-Napoca Flygplats. Vi erbjuder många olika fordonstyper, exempelvis prisvärda och fräscha personbilar och kombibilar. För dig som vill kunna köra på landsvägar och på tuffare vägar kanske ett fyrhjulsdrivet fordon är ett alternativ. Förutom våra kraftfulla 4x4-bilar och personbilar kan du även hyra lyxiga sportbilar och cabrioleter. Vi erbjuder fordon för alla, oavsett om du är affärsresenär eller på semester med familjen. När du ska hyra bil från Cluj-Napoca Flygplats är det smidigast att genomföra din bokning på vår hemsida. Vänligen observera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller, men att vi däremot reserverar vald bilkategori.
Nära till allt med bil från Cluj-Napoca Flygplats

Nära till allt med bil från Cluj-Napoca Flygplats

Cluj Internationella Flygplats, CLJ, grundades år 1932 och går även under namnen Avram Iancu Cluj International Airport och Someseni Airport. Flygplatsen betjänar främst passagerare mellan Europa och Rumänien. Med en hyrbil från Cluj-Napoca Flygplats tar du dig in till stadskärnan på drygt 15 minuter. Cluj-Napoca är Transsylvaniens största stad och den näst största staden i hela Rumänien. Som en gammal och historisk stad erbjuder Cluj spännande sevärdheter som parker, katedraler och museum, allt inom en timmes bilfärd från vår biluthyrning vid Cluj-Napoca Flygplats.
Historia möter natur i Cluj

Historia möter natur i Cluj

Med en hyrbil från Cluj-Napoca Flygplats kan du ta dig ut till många kända sevärdheter och naturområden, ofta inom en timmes körväg. Om du är intresserad av historia kan vi rekommendera St. Michael's Church, den näst största gotiska kyrkan i Rumänien. Hit tar du dig på en halvtimme med bil från Sixt biluthyrning vid Cluj-Napoca Flygplats. Staden Cluj-Napoca bjuder på mer än vackra byggnader och museum. Låt oss på Sixt hjälpa dig att hitta en passande bil när du ska utforska denna populära stad.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Cluj-Napoca Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Cluj-Napoca Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Cluj-Napoca Flygplats så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Cluj-Napoca Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Cluj-Napoca Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 86 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Cluj-Napoca Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Cluj-Napoca Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Cluj-Napoca Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Cluj-Napoca Flygplats

    Visa mer