Biluthyrning
Iasi
Fäll ihop
Rumänien // Iasi
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Iasi: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Iasi kan du ta del av vår omfattande fordonspark och ge dig själv förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i östra Rumaenien. Vill du glida runt i en lyxbil, cabriolet, minibuss eller en enklare småbil? På vår biluthyrning i Iasi finns fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4 i vårt utbud. Varmt välkommen att hyra bil i Iasi hos Sixt!

 
 • Iasi Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Moara de Vant 34 Str.
  700384 Iasi

  Må. - Fr.09:00 - 17:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Iasi

Till vår biluthyrning i Iasi kommer det såväl barnfamiljer som affärsresenärer, två kategorier vars önskemål och ekonomi inte alltid sammanfaller. En del kunder hittar inte så väl i den här delen av Rumaenien och vill gärna ha satellitnavigering i sin hyrbil, medan andra reser med små barn och i stället prioriterar bilbarnstolar. Vi på Sixt erbjuder därför ett flertal sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Iasi så garanterar vi en fordonstyp, men inte en specifik bilmodell.

Upplev mer med din hyrbil i Iasi

Iasi, som bland annat kallas för Rumäniens kulturhuvudstad, har spelat en viktig roll i landets historia. Här finns Rumäniens äldsta universitet, äldsta nationalteater och äldsta botaniska park. Passa på att slinka in i det praktfulla universitetsbiblioteket med en interiör bestående av Carrara-marmor och venetiansk mosaik. Är du sugen på än mer finkultur rekommenderar vi ett besök på Opera Naţională Română din Iași, den rumänska nationaloperan, belägen i nationalteaterbyggnaden. Iiasi ligger i den historiska regionen Moldavien. Vill du även besöka det nuvarande landet med samma namn, är det enkelt ordnat om du har valt att hyra bil i Iasi. Till Chisinau, landets huvudstad, är det dryga 14 mils bilresa. Den första veckan i oktober firas här varje år en stor vinfestival, för att påminna om landets 500-åriga vinodlingstradition.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service