Biluthyrning i Iasi

 

Våra tjänster på Iasi

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Iasi

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Iasi

På Sixt biluthyrning i Iasi kan du ta del av vår omfattande fordonspark och ge dig själv förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i östra Rumaenien. Vill du glida runt i en lyxbil, cabriolet, minibuss eller en enklare småbil? På vår biluthyrning i Iasi finns fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4 i vårt utbud. Varmt välkommen att hyra bil i Iasi hos Sixt! Till vår biluthyrning i Iasi kommer det såväl barnfamiljer som affärsresenärer, två kategorier vars önskemål och ekonomi inte alltid sammanfaller. En del kunder hittar inte så väl i den här delen av Rumaenien och vill gärna ha satellitnavigering i sin hyrbil, medan andra reser med små barn och i stället prioriterar bilbarnstolar. Vi på Sixt erbjuder därför ett flertal sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Iasi så garanterar vi en fordonstyp, men inte en specifik bilmodell.
Upplev mer med din hyrbil i Iasi

Upplev mer med din hyrbil i Iasi

Iasi, som bland annat kallas för Rumäniens kulturhuvudstad, har spelat en viktig roll i landets historia. Här finns Rumäniens äldsta universitet, äldsta nationalteater och äldsta botaniska park. Passa på att slinka in i det praktfulla universitetsbiblioteket med en interiör bestående av Carrara-marmor och venetiansk mosaik. Är du sugen på än mer finkultur rekommenderar vi ett besök på Opera Naţională Română din Iași, den rumänska nationaloperan, belägen i nationalteaterbyggnaden. Iiasi ligger i den historiska regionen Moldavien. Vill du även besöka det nuvarande landet med samma namn, är det enkelt ordnat om du har valt att hyra bil i Iasi. Till Chisinau, landets huvudstad, är det dryga 14 mils bilresa. Den första veckan i oktober firas här varje år en stor vinfestival, för att påminna om landets 500-åriga vinodlingstradition.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Iasi

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Iasi.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Iasi?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Iasi. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Iasi?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 7 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Iasi

Kan jag boka en bil för en längre tid i Iasi?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Iasi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Iasi

Visa mer