Biluthyrning
Oradea
Fäll ihop
Rumänien // Oradea
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oradea: Sixt biluthyrning online-bokning

Genom att hyra på Sixt biluthyrning i Oradea förbättrar du dina chanser att få ut så mycket som möjligt av din vistelse i nordvästra Rumaenien. Hos oss kan du dra nytta av Sixt omfattande fordonspark, känd för att innehålla det mesta från en lyxbil, cabriolet till en minibuss. Vår biluthyrning i Oradea har dock endast fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4. Du är alltid varmt välkommen att hyra bil i Oradea hos Sixt!

 
 • Oradea Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aradi út 80
  410223 Oradea

  Må. - Fr.10:00 - 17:00
  Lö.10:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Bestäm själv hur du vill ha din hyrbil i Oradea

Oavsett om du kommer till vår biluthyrning i Oradea på grund av en affärsresa, semester eller besök hos släkt och vänner, kan det vara bra att veta att du själv kan välja en del av utrustningen till din hyrbil. Eftersom vissa inte klarar sig utan satellitnavigering, och andra behöver en bilbarnstol, erbjuder vi sådana tilläggstjänster, så att var och en kan skräddarsy sin hyrbil efter önskemål och ekonomi. Vr även god att uppmärksamma att vid hyra av bil i Oradea garanteras du en fodonskategori, men ej en specifik bilmodell.

Upplev det riktiga Rumaenien med dun hyrbil i Oradea

Efter att länge ha varit en del av det osmanska riket erövrades staden Oradea av det habsburgska väldet i slutet av 1600-talet, efter en 14 månader lång belägring. Under 1700-talet utvecklades Oradea till en rik stad med ett stort antal ståtliga barockbyggnader, som i dag tillhör dess främsta sevärdheter. En av dessa är konstmuseet Muzeul Țării Crișurilor, med kända målningar av bland andra Mihail Simonidi. Den som har passat på att hyra bil i Oradea tar sig enkelt till staden Cluj-Napoca, 16 mil österut. Cluj räknas som Transylvaniens inofficiella huvudstad. Missa inte stadens viktigaste och största torg, Piaţa Unirii, omgiven av flera av stadens största sevärdheter, så som den gotiska katedralen Biserica Sfântul Mihail och Bánffy-slottet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service