Biluthyrning
Salcea
Fäll ihop
Rumänien // Salcea
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Salcea: Sixt biluthyrning online-bokning

Ta möjligheten att se allt du önskar när du vistas i Rumaenien genom att hyra en bil i Salcea. Hos Sixt finner våra kunder person- och kombibilar som är anpassade för alla plånböcker i klassen lyxbil och ekonomi. Välj bland bilar som minibuss, cabriolet och 4x4 beroende på vad som passar ditt ändamål bäst. Ta gärna hjälp av vår proffsiga service på detta lokala Sixt kontor.

 
 • Suceava Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Salcea

På vår Sixt biluthyrning i Salcea kan vi erbjuda våra kunder olika tilläggstjänster som gör resan bekväm och personlig i Rumaenien. Till din hyrbil i Salcea kan du välja att lägga till en extra förare om ni reser ett par stycken eller addera en försäkring som alltid innebär samma trygghet. På vår biluthyrning i Salcea kan du höra dig för om vad vi erbjuder just här. Lägg märke till att vi inte alltid har alla bilmodeller inne, men att vi kommer att göra vårt bästa för att erbjuda ett likvärdigt alternativ som mathar dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja en bil från vår fordonspark.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Salcea

Att hyra bil i Salcea underlättar för resor både i nöje och jobb. Detta blir ett smidigt sätt att kunna ta del av så mycket som möjligt i regionen. Området består av fyra olika små byar och med en bil från vår biluthyrning i Salcea får du lätt tillgång till dem alla. Åk emellan Mereni, Plopeni, Prelipca och Văratec för att upptäcka dess unika charm. Välj ett fordon som är utrustat med satellitnavigering för att göra dina utflykter så smidiga och lättillgängliga som möjligt genom att genast hitta rätt väg. Hör med oss om hur vi kan hjälpa dig att välja rätt bil!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service