Biluthyrning
Sibiu
Fäll ihop
Rumänien // Sibiu
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sibiu: Sixt biluthyrning online-bokning

Hur ser din resa i Rumaenien ut? På vår Sixt biluthyrning i Sibiu guidar vi dig genom vår stora vagnpark för att finna ett fordon som lämpar sig för det du vill göra i regionen. Oavsett om du reser i jobb eller är på semester så har vi passande alternativ på vår biluthyrning i Sibiu. Välj bland minibuss, 4x4 eller en lyxbil som cabriolet. Vi har flera person- och kombibilar i klassen ekonomi. På vår biluthyrning i Sibiu hittar våra kunder bilar för alla storlekar på plånboken. Fråga oss så guidar vi till det som lämpar sig bäst för dig.

 
 • Sibiu Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu

  Må. - Fr.09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

 • Sibiu/Delivery Service

  Sixt Biluthyrning
  Delivery and Collection
  . Sibiu

  Må. - Fr.09:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Att hyra bil i Sibiu

Hur vill du att din hyrbil i Sibiu ska vara? För att din resa i Rumaenien ska bli så behaglig som möjligt kan vi erbjuda olika tilläggstjänster hos oss på Sixt. Addera en extra förare, en bilbarnstol eller en försäkring. När du väljer att hyra bil i Sibiu kan det vara en fördel att lägga till en satellitnavigering om det är första gången du är här. detta gör det enkelt att hitta så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat. Notera dock att just den bilen du har tittat ut kanske inte finnas inne vid varje tillfälle. Vi på Sixt ser dock alltid till att finna ett likvärdigt fordon som passar dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina behov

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Sibiu

Att hyra bil i Sibiu gör det enkelt att ta sig runt mellan sevärdheter och attraktioner under en vistelse här. Ta bilen till Brukenthal museet för att sedan äta på någon av alla trevliga restauranger. Härifrån är det inte långt att åka vidare till den evangeliska kyrkan som är en arkitektonisk prakt. En kortare biltur kort ligger Astra museum som bjuder på en mysig bilresa dit.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service