Biluthyrning i Sibiu

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Mest populära bilarna i Sibiu

* Priserna beräknades den 07.02.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Sibiu Flygplats, med början den 14.02.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster hos Sibiu

Att hyra bil i Sibiu

Att hyra bil i Sibiu

Hur ser din resa i Rumaenien ut? På vår Sixt biluthyrning i Sibiu guidar vi dig genom vår stora vagnpark för att finna ett fordon som lämpar sig för det du vill göra i regionen. Oavsett om du reser i jobb eller är på semester så har vi passande alternativ på vår biluthyrning i Sibiu. Välj bland minibuss, 4x4 eller en lyxbil som cabriolet. Vi har flera person- och kombibilar i klassen ekonomi. På vår biluthyrning i Sibiu hittar våra kunder bilar för alla storlekar på plånboken. Fråga oss så guidar vi till det som lämpar sig bäst för dig. Hur vill du att din hyrbil i Sibiu ska vara? För att din resa i Rumaenien ska bli så behaglig som möjligt kan vi erbjuda olika tilläggstjänster hos oss på Sixt. Addera en extra förare, en bilbarnstol eller en försäkring. När du väljer att hyra bil i Sibiu kan det vara en fördel att lägga till en satellitnavigering om det är första gången du är här. detta gör det enkelt att hitta så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat. Notera dock att just den bilen du har tittat ut kanske inte finnas inne vid varje tillfälle. Vi på Sixt ser dock alltid till att finna ett likvärdigt fordon som passar dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dina behov
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Sibiu

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Sibiu

Att hyra bil i Sibiu gör det enkelt att ta sig runt mellan sevärdheter och attraktioner under en vistelse här. Ta bilen till Brukenthal museet för att sedan äta på någon av alla trevliga restauranger. Härifrån är det inte långt att åka vidare till den evangeliska kyrkan som är en arkitektonisk prakt. En kortare biltur kort ligger Astra museum som bjuder på en mysig bilresa dit.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Sibiu
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Sibiu?
För att hyra en bil hos SIXT på Sibiu så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Sibiu.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Sibiu?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Sibiu. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Kundrecensioner och feedback
4,9
En sammanställning av 50 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämning av fordon
(5,0)
Lämna tillbaka fordon
(5,0)
Vanliga frågor om hyrbilar i Sibiu
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Sibiu?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Sibiu?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Sibiu?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Sibiu

Visa mer