Biluthyrning
Suceava
Fäll ihop
Rumänien // Suceava
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Suceava: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till nordöstra Rumänien. Från vår biluthyrning i Suceava kan du utan problem hitta en bil som passar just din resa. Utforska det varierade landskapet, de vackra städerna och alla intressanta sevärdheter med en ekonomi- eller lyxbil från vår fordonsflotta. Vi erbjuder personbilar, kombibilar och 4x4-bilar som klarar av alla utmaningar. Det är enkelt att boka din hyrbil i Suceava genom att antingen ringa till kontoret eller genom att boka direkt på hemsidan.

 
 • Suceava Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Suceava gör din vistelse smidigare

Det spelar ingen roll om du besöker Rumänien för att utforska landet med en vän, för att arbeta eller för att spendera din semester med familjen. Vi ser till att du kan hyra bil i Suceava som passar din vistelse både genom vårt breda utbud av bilar och våra olika tillvalstjänster. Du kan använda dessa extratjänster för att anpassa din bil. Ange om du vill ha en navigator, en säker bilbarnstol eller om du vill lägga till en förare. Du kan även skräddarsy bilens försäkring och skydd. Vi kan endast reservera en bil från den valda fordonskategorin men vi kan alltid se till att du får de tillvalstjänster du väljer. För att hyra bil i Suceava måste du vara minst 21 år gammal. Våra tillvalstjänster varierar mellan våra kontor.

Med en hyrbil i Suceava blir det enklare att ta sig fram

Genom att hyra bil i Suceava kan du inte bara besöka alla sevärdheter i staden, som exempelvis slottsruinerna vid Aleea Cet%u0103 ii eller klostret Zamca. Du kan även ta del av vackra platser utanför staden. Kör till den lilla staden Gura Humorului och det historiska klostret Voronet. Denna plats räknas som ett av UNESCO:s världsarv. När du har en bil från Sixt tar det cirka en timme att köra hit från Suceava. Du kan alltid fråga oss efter mer tips på sevärdheter i området. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service