Biluthyrning
Targu Mures
Fäll ihop
Rumänien // Targu Mures
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Targu Mures: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen att hyra bil i Targu Mures, en stad i det rumänska området Transsylvanien. Här finns mängder av kyrkor, historiska byggnader och intressanta sevärdheter att besöka. Vi på Sixt kan hjälpa dig med din resa i landet med hjälp av våra bilar. Välj mellan flera kategorier, från ekonomi- till premiumklass. Vi har personbilar, kombibilar och 4x4-bilar i vårt utbud. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hyra bil i Targu Mures som passar just din resa.

 
 • Targu Mures Flygplats
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  Må. - Fr.09:00 - 17:30
  Lö.10:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Targu Mures Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures

  Må. - Fr.09:00 - 17:30
  Lö.10:00 - 14:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Njut av din vistelse genom att boka bil hos Sixt biluthyrning i Targu Mures

När du har en egen hyrbil i Targu Mures kan du enklare köra till sevärdheterna, både i staden och i de närliggande trakterna. När du bokar en bil hos oss kan du även anpassa den med hjälp av våra tillvalstjänster. Vi bjuder på 300 fria kilometer per dag. Bokar du under vintern så kommer bilarna att stå redo med vårt vintertillägg. Du får även en grundläggande bilförsäkring. Med tillvalstjänsterna kan du utöka denna försäkring och lägga till mer skydd. Du kan även hyra bil i Targu Mures som kommer utrustad med navigator, bilbarnstol och/eller snökedjor. På så sätt kan du skräddarsy ditt fordon inför din resa. Tänk på att vi endast bokar en bil från bilgruppen. Vi kan inte reservera enskilda bilmodeller. Vårt utbud av bilar och våra tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor i Rumänien.

Få ut mer av din resa med en hyrbil i Targu Mures

Det finns både mycket att se och göra i Targu Mures, en av städerna i centrala Rumänien. Kör till kulturpalatset och den närliggande fästningen Cetatea Medieval%u0103. Du kan hitta flera köpcenter i staden, som exempelvis Mures Mall. När du vill se andra platser än Targu Mures kan du köra till någon av grannstäderna, Reghin i norr och Turda i väst. Även här finns flera intressanta sevärdheter att besöka. Välkommen till vår biluthyrning i Targu Mures!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service