Biluthyrning
Timisoara
Fäll ihop
Rumänien // Timisoara
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Timisoara: Sixt biluthyrning online-bokning

För att kunna få ut så mycket som möjligt av ditt uppehälle i västra Rumaenien förslår vi att du besöker Sixt biluthyrning i Timisoara. Hos oss kan du ta del av en omfattande fordonspark som innefattar det mesta från en lyxbil till en minibuss. På vår biluthyrning i Timisoara har vi för tillfället följande kategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Varmt välkommen att hyra bil i Timisoara hos Sixt!

 
 • Timisoara Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  2 Strada Aeroport
  307200 Timisoara

  Må. - Fr.08:00 - 19:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Timisoara

På vår biluthyrning i Timisoara har vi kunder inte bara från hela världen, utan också kunder som kommit hit av olika anledningar. Eftersom behov och ekonomi hos en affärsresenär och en barnfamilj ibland kan skilja sig åt, erbjuder vi en rad tilläggstjänster för den som vill, så som bilbarnstolar och satellitnavigering. Vi vill också passa på att påpeka att vid hyra av bil i Timisoara hos Sixt, garanterar vi en viss fordonskategori, men inte en speciell bilmodell.

Se och upplev mer av Rumaenien med din hyrbil i Timisoara

Timisoaras främsta kännetecken är för många stadens ortodoxa domkyrka, Catedrala Mitropolitană din Timișoara. Med sina elva torn, varav det högsta mäter 83,7 meter, syns kyrkan från lång väg. I källarvalvet kan man beskåda en samling med kyrkokonst, med ett stort antal gamla ikoner. Kyrkan var länge stadens högsta byggnad, men mot slutet av 2017 invigs det 155 meter höga United Business Center. Vill man lära sig mer om stadens historia är Banat-muséet det givna valet. Framför museet finns två gatlampor, som påminner om att Timisoara 1864 var den första staden i Europa att få elektrisk gatubelysning. Den som har valt att hyra bil i Timisoara, kör på ett par timmar till Serbiens näst största stad, Novi Sad. Här går den berömda musikfestivalen Exit-festivalen av stapeln den första veckan i juli varje år.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service