Biluthyrning
Saint-Barthélemy
Fäll ihop
Saint-Barthélemy
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Saint-Barthélemy Sixt Biluthyrning

På Sixt är vi mycket stolta över att kunna erbjuda biluthyrning på Saint Barthelemy. Med vårt uthyrningskontor på flygplatsen och vår omfattande fordonspark kan vi erbjuda en passande hyrbil på Saint Barthelemy för såväl semesterfirare som affärsresenärer. Vi erbjuder såväl lyx- som ekonomimodeller. Att hyra bil på Saint Barthelemy går smidigt och enkelt hos Sixt!

Sixt biluthyrning på Saint Barthelemy

När du ska hyra bil på Saint Barthelemy kan du välja mellan en praktisk småbil, en stor herrgårdsvagn, lyxig sedane, robust 4x4 eller kanske en cabriolet eller sportbil. Därtill kan du lägga till en rad olika tilläggstjänster, så som bilbarnstolar, satellitnavigering så att du alltid hittar vägen eller en extra förare, så att du själv kan luta dig tillbaka i baksätet mellan varven.

Körregler på Saint Barthelemy

Att köra bil i Saint Barts är en intressant upplevelse. Till att börja med för att det bara finns två bensinmackar på ön, varav båda är stängda på söndagar. Maxhastigheten är 50 km/h, vilket troligen hänger ihop med att många av vägarna på den lilla ön är smala, branta och ojämna.

Vad man kan se med hyrbil på Saint Barthelemy

Saint Barthelemy har över 300 soldagar om året, så chansen är stor att du kommer att besöka någon av öns 14 stränder. Genom att hyra bil på Saint Barthelemy tar du dig lätt till de bästa badplatserna och till städerna Gustavia och Saint Jean. Den förstnämnda är huvudstaden på ön och döpt efter Gustav III, eftersom Saint Barts en gång i tiden var en svensk koloni. En del gamla hus finns kvar som en påminnelse, liksom Fort Gustave, byggt av svenskarna 1787 i utkanten av staden. Senare kom fortet att bli ett tillhåll för pirater. Eftersom det är beläget på en kulle har man en fantastisk utsikt över Gustavia härifrån. I Saint Jean ligger Eden Rock, öns första hotell, som starkt bidrog till Sant Barts rykte som ett exklusivt turistmål. Runt om lyxhotellet ligger ett stort antal exklusiva villor, samt en och annan liten butik. Fortsätt kustvägen till Lorient för att uppleva den enastående utsikten.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service