Biluthyrning
Altenrhein
Fäll ihop
Schweiz // Altenrhein
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Altenrhein: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Biluthyrning Altenrhein står Sixt med sin omfattande hyrbilsflotta redo att betjäna dig när du ska hyra bil i Altenrhein där du hittar ekonomiska hyrbilar i prisklasser och smaker som passar för alla. Du kan välja mellan hyrbilskategorierna ekonomi, cabriolet, 4x4, minibuss och lyxbil och när du har gjort ditt fordonsval är det bara att fortsätta resan. Vare sig du reser i affärer, i mindre grupp eller semestrar med familjen kommer din resa att bli både mer komfortabel och säker eftersom du slipper stress och besvärlig planering inför dina resor.

 
 • St.Gallen/Altenrhein Flygplats
  Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • St.Gallen/Altenrhein Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flughafenstrasse 11
  9423 Altenrhein

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att resa med hyrbil i Altenrhein

Sixt strävar efter att alla kunder som väljer att hyra bil i Altenrhein ska få sina behov och önskemål tillgodosedda. Du har även möjlighet att komplettera ditt hyrda fordon med tilläggstjänster som exempelvis barnstolar när du reser med barn, hyrbilspaket som är avsett för ungdomar under 25, försäkring, extra förare, obegränsad körsträcka och satellitnavigering så att du enkelt och smidigt hittar till alla platser du vill besöka med din hyrbil. Det bästa är om du själv tar reda på vilka lokala erbjudanden som är aktuella för den plats du befinner dig på eller planerar att resa till. Vänligen notera att hyrestagaren inte kan ges någon garanti på att specifika bilmodeller finns tillgängliga, detta gäller endast för vissa kategorier av hyrbilar.

Minnesvärda platser att uppleva med hyrbil från Altenrhein

I och omkring Altenrhein i Schweiz finns en hel del att uppleva med en hyrbil från Biluthyrning Altenrhein. Endast en kort bilresa bort hittar du något för alla åldrar och smaker. Besök exempelvis det världsunika och mycket imponerande Stiftsbiblioteket vid Sankt Gallens kloster, Bregenz Festival som bjuder på fantastiska föreställningar eller ta en mycket sevärd tur med linbanan Pfaenderbahn som bjuder på en fantastisk utsikt över Bregenz och där det även finns en servering. Med en hyrbil kan du även ta med dig familjen på en dagsutflykt till Wild Park Peter & Paul som bjuder på ett stycke schweizisk natur och både rymmer flera vandringsleder och ett flertal arter av rådjur, getter och andra växtätare. På den högsta punkten möts du av en överväldigande utsikt som du inte skall missa när du besöker denna fascinerande plats. Genom att hyra bil i Altenrhein kan du låta äventyret börja direkt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service