Biluthyrning
Baar
Fäll ihop
Schweiz // Baar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Baar: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att hyra bil under resan till Baar, Schweiz? Sixt, som finns i över 105 länder jorden runt är det givna valet då du besöker staden. Vi på Sixt biluthyrning Baar erbjuder fordon i flera olika storlekar och modeller. Självklart är det även möjligt att boka bilar i ekonomi klass. Välj till exempel mellan 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss för det större resesällskapet.

 
 • Zug

  Sixt Biluthyrning
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Biluthyrning Baar

Via oss på Sixt kan du alltid boka en bil under din vistelse resa i landet. Du kan även göra flera olika tilläggstjänster på vår biluthyrning i Baar. Du kan hyra bil i Baar direkt via vår webbokning. När du gör en reservation kan däremot en viss bilmodell inte garanteras. Har du några funderingar om att hur det funkar hyra bil i Baar, Schweiz? Hör bara av dig till vårt team! Genom att boka en egen hyrbil är du snart redo att upptäcka allt spännande som finns i regionen.

Spännande region där det finns mycket att se

Ta del av allt spännande som staden Baar erbjuder sin besökare. Vårt kontor har ett centralt läge och härifrån tar du du dig snabbt ut på vägarna i kantonen Zug. Med en egen en hyrbil kan du ta möjligheten att besöka den berömda naturparken Höllgrotten. Genom att hyra bil i Baar får du även möjlighet att utforska den vackra naturen. Andra besöksmål som du inte får missa under din vistelse i staden är S:t Martinskyrkan som byggdes redan på 1300-talet. Då du reserverar en hyrbil i Baar får du alltid stor flexibilitet, oavsett om du är här på en semesteresa eller affärsresa. Boka en hyrbil i Baar och utforska den mångfald som regionen erbjuder. Härifrån kan du även välja att fortsätta bilresan mot Zürich.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service