Biluthyrning
Basel
Fäll ihop
Schweiz // Basel
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Basel: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt omfattande hyrbilsflotta vid Biluthyrning Basel erbjuder dig personligt utvalda hyrbilslösningar i kategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet samt minibuss och lyxbil. Gör din resa bekväm, smidig och säker genom att hyra bil i Basel och låt ditt Sixtkontor hjälpa dig att skräddarsy en hyrbil som passar dina personliga behov både när du reser i affärer, i mindre grupp eller semestrar i Schweiz med hela familjen. Din upplevelse av Basel med omnejd blir både roligare och mer innehållsrik när du väljer att hyra bil i Basel.

 
 • Basel Flygplats
  Euroairport
  4030 Basel

  Må. - Fr.07:00 - 23:00
  Lö.07:30 - 22:00
  Sö.08:30 - 23:00
  Helgdag08:30 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Basel Bad Tågstation
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.07:30 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Basel Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Euroairport
  4030 Basel

  Må. - Fr.07:00 - 23:00
  Lö.07:30 - 22:00
  Sö.08:30 - 23:00
  Helgdag08:30 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Basel Bad Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Schwarzwaldallee 242
  4058 Basel

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.07:30 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att resa med hyrbil i Basel

När ditt fordonsval är avklarat har du, beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till också möjlighet att komplettera din hyrbil med smarta och trevliga tilläggstjänster som förenklar för dig och dina medresenärer och gör din resa ännu mer bekväm. Du kan exempelvis välja att komplettera din hyrbil med barnstolar, tilläggsförare, försäkring, obegränsad körsträcka, hyrbilspaket för förare som är under 25 samt satellitnavigering som hjälper dig att hitta till dina olika destinationer. När du planerar att hyra bil i Basel är det bra om du själv tar reda på vilka lokala erbjudanden som gäller för denna plats. Vänligen notera att du inte kan få någon garnanti på specifika bilmodellers tillgänglighet då detta endast gäller för en viss kategori av hyrbilar.

Upplevelser med en hyrbil från Basel

När du är i Basel bör du passa på att besöka någon eller några av alla de kulturella sevärdheter som finns i staden som exempelvis det attraktiva och mycket populära museet Museum Tinguely och Kunstmuseum Basel. När du hämtat ut ditt fordon vid Biluthyrning Basel kan du ge dig ut på både längre och kortare utflykter kring Basel med omnejd. Endast en kort bilresa bort finns spännande och intressanta attraktioner som glädjer både stora och små. Ta med familjen och en picknickkorg till Wildpark Roggenhausen som är ett passande utflyktsmål för både yngre och äldre barn eller kör vidare till den zoologiska trädgården Zoo Basel. I Old Town som också ligger en kort bilresa bort från Basel kan du strosa runt och njuta av en enastående historisk arkitektur och atmosfär. Med en hyrbil från Sixt får du möjlighet att uppleva mer på kortare tid.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service