Biluthyrning
Lausanne
Fäll ihop
Schweiz // Lausanne
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lausanne: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du få ut så mycket som möjligt av din vistelse i västra Schweiz är ett besök på Sixt biluthyrning i Lausanne en bra start. Oavsett om du reser i ett större sällskap och behöver en minibuss eller om du hellre önskar hyra en lyxbil: ta en titt på utbudet i vår omfattande fordonspark. När du ska hyra bil i Lausanne i Schweiz kan du välja mellan följande kategorier: person- och kombibil, sportbil och cabriolet, 4x4 samt lastbil. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Lausanne!

 
 • Lausanne

  Sixt Biluthyrning
  34, Chemin de Mornex
  1003 Lausanne

  Må. - Fr.07:30 - 18:30
  Lö.08:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Lausanne

Vi på Sixt är väl medvetna om att varje kund har unika behov. Många har olika önskemål om hur deras hyrbil i Lausanne ska vara utrustad. På vår biluthyrning i Lausanne erbjuder vi därför en rad olika tilläggstjänster, beroende på vald bilmodell. Populära sådana är till exempel satelitnavigering och barnstolar. Var god att uppmärksamma att vi på Sixt inte kan garantera en viss bilmodell när du ska hyra bil i Lausanne, utan bara en viss bilkategori.

Åk på upptäcktsfärd med din hyrbil i Lausanne

Med sitt läge vid Genèvesjön är Lausanne en vacker stad med en välmående ekonomi. I Ouchy, strax söder om staden finns Internationella Olympiska Kommitténs högkvarter, och även en OS-museum som är värt att besöka. För den som är mer intresserad av konst än sport är den olympiska parken intill museet full med skulpturer av världskända konstnärer som Auguste Rodin och Fernando Botero. Ta också chansen att köra västerut längs Genèvesjön till staden som gett sjön sitt namn. Slå dig ner på någon av de mysiga uteserveringarna på torget Place Bourg du Four. Alldeles intill ligger St. Pierre-katedralen där man kan gå upp i tornet och njuta av utsikten över Genève. Åker du i stället österut längs Genèvesjön kommer du till pittoreska Montreux.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service