Biluthyrning
Lugano
Fäll ihop
Schweiz // Lugano
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lugano: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut mesta möjliga av din tid i södra Schweiz genom att hyra bil i Lugano hos Sixt. Vill du hyra en lyxbil, minibuss eller en enklare variant? Vår omfattande fordonsflotta på Sixt biluthyrning i Lugano innefattar kategorierna person- och kombibil, sportbil och cabriolet, samt 4x4. Vid Sixt kontor i Lugano Paradiso finns även lastbilar att hyra. Oavsett anledningen till ditt besök: låt oss se till att du får en stressfri resa så att du kan slappna av och njuta av färden. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Lugano!

 
 • Lugano Paradiso
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Lugano Paradiso

  Sixt Biluthyrning
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Lugano

Vi strävar hela tiden efter att våra kunder ska få den hyrbil i Lugano som passar deras individuella behov. Efter att du har valt ett fordon har du därför också möjligheten att välja till någon av våra populära tilläggstjänster. Om du reser med små barn vill du kanske ha en barnstol, och om du inte hittar så bra i trakten kan en gps i din hyrbil i Lugano vara en god idé. Vi vill också passa på att påminna om att på vår biluthyrning i Lugano kan vi inte garantera en specifik bilmodell, utan bara en kategori av hyrbilar.

Utforska trakten kring Lugano

Med sitt vackra läge vid Luganosjön, varmt sommarväder och de omgivande bergstopparna har Lugano kommit att bli ett populärt tillhåll för allehanda celebriteter. Området kring Lugano är också känt som ett Mecka för mountainbike-entusiaster. Här finns över 30 mil av speciellt preparerade mountainbikestigar. En fördel med att hyra bil i Lugano är att det även är lätt att ta sig till Milano, som bara ligger 77 kilometer bort. Här finns mat, kultur och shopping i världsklass, till lägre priser än i Schweiz, vars ekonomi lider av schweizerfrankens höga växelkurs. Även Verona ligger inom räckhåll, bara 150 kilometers körning bort.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service