Biluthyrning
Luzern
Fäll ihop
Schweiz // Luzern
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Luzern: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut det mesta möjliga av din tid i Schweiz genom att hyra bil i Luzern hos Sixt. Oavsett om du är här å yrkets vägnar eller privat, vill njuta av vackra serpentinvägar i en lyxbil eller en praktisk minibuss, har vi en bilmodell på vår biluthyrning i Luzern som passar såväl dina anspråk som din ekonomi. Vår omfattande fordonsflotta innefattar kategorierna personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, 4x4 och lastbil. Låt oss på Sixt biluthyrning i Luzern se till att du får en stressfri resa så att du kan slappna av och njuta av färden. Varmt välkommen att hyra bil i Luzern hos oss!

 
 • Luzern

  Sixt Biluthyrning
  Haldenstrasse 11
  6006 Luzern

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Zug

  Sixt Biluthyrning
  Zuger Strasse 77
  6340 Baar

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Luzern

Vi på Sixt är väl medvetna om att var och en av våra kunder är unik, och gör därför allt som står i vår makt att anpassa din i hyrbil i Luzern efter dina unika behov. Därför erbjuder vi en rad tilläggstjänster: skulle du till exempel inte hitta så bra i den här delen av Schweiz kan det vara en god idé att välja till satellitnavigering. För de som reser med små barn rekommenderar vi en barnstol. Var vänlig att notera att på vår biluthyrning i Luzern kan vi inte garantera en viss bilmodell, utan bara en viss kategori av hyrbilar.

Maxa din upplevelse med din hyrbil i Luzern

Luzern, eller Lucerne på franska, är en populär turiststad, mycket tack vare sin pittoreska stadskärna, belägen intill sjön Vierwaldstättersee. Inte minst den vackra träbron Kapellbrücke från år 1333 är ett måste att besöka med sina vackra blomsterarrangemang och målningar från 1600-talet. En kort bilresa bort ligger det vackra bergmassivet Rigi, där man kan åka såväl linbana som smalspårig järnväg upp på topparna. Söder om Luzern ligger även bergsmassivet Pilatus, som man också kan åka upp på med den så kallade Pilatusbanan.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service