Biluthyrning
Tessin
Fäll ihop
Schweiz // Tessin
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tessin: Sixt biluthyrning online-bokning

Vi på Sixt vill hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din tid i södra Schweiz. Genom att hyra bil i Tessin är du fri att spontant kunna ta dig runt i området. Är du ute efter en lyxbil eller kanske en minibuss? Ta en titt i vårt omfattande utbud. Vår fordonsflotta innefattar kategorierna personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, 4x4 och lastbil. I kombination med våra överkomliga priser på vår biluthyrning i Tessin är vi övertygande om att vi har något för varje smakinriktning och budget.

 
 • Lugano Paradiso
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Lugano Paradiso

  Sixt Biluthyrning
  Via Generale Guisan 10
  6900 Paradiso (Lugano)

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Tessin

Vi på Sixt har som mål att tillgodose alla våra kunders behov när de kommer för att hyra bil i Tessin. När du har valt ut ett fordon, har du på vår biluthyrning i Tessin även möjlighet att lägga till någon av våra populära tilläggstjänster. Om du inte hittar så bra i trakten vill du kanske ha en hyrbil som är utrustad med sattelitnavigering, medan de som reser med små barn kanske behöver en barnstol i sin hyrbil i Tessin. Oavsett om du är på resande fot i affärer eller nöje: vi på Sixt biluthyrning i Tessin hjälper dig att få en stressfri resa, så att du kan slippa att oroa dig och i stället bara njuta av färden.

Få ut mesta möjliga med din hyrbil i Tessin

Tessin, eller Ticino som är det italienska namnet, är Schweiz sydligaste kanton. Här kan man njuta av ett storslaget landskap präglat av höga berg och djupa dalar. Missa inte borgen Castelgrande som överblickar Bellinzonas gamla stad. Tar du en tur till Lugano får du uppleva en vacker stad, belägen intill den undersköna Luganosjön. Är du hungrig, och din ekonomi tillåter det, bör du besöka en landets bästa fisk- och skaldjursrestauranger, Arté al Lago.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service