Biluthyrning
Triesen
Fäll ihop
Schweiz // Triesen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Triesen: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att hyra en bil under resan till Triesen i Schweiz? Sixt finns i över 105 länder världen över och självklart erbjuder vi biluthyrningskontor även här. Vi på Sixt biluthyrning Triesen tillhandahåller bilar i flera olika modeller och varierande storlekar. Välj mellan allt från rymliga 4x4 och cabriolet, lyxbil eller varför inte en minibuss?

 
 • Triesen/LI Zustellservice

  Sixt Biluthyrning
  Zustellservice
  . Triesen

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Triesen

Hos oss på Sixt kan du boka en hyrbil så länge du behöver. Dessutom kan du även välja en rad olika tillval på vår biluthyrning i Triesen. Givetvis är det även möjligt att reservera premiumbilar i ekonomi klass. Boka redan nu på nätet. Uppmärksamma dock att en reservation inte garanterar en särskild fordonsmodell. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om att att hyra bil i Triesen.

Biluthyrning Triesen

Ta del av allt intressant som finns i regionen. Med en hyrbil tar du dig lätt runt på vägarna i området. Vårt uthyrningskontor har ett centralt läge och härifrån tar du du dig snabbt ut i landskapet. Med en egen en hyrbil i Triesen kan du ta chansen att besöka stadens många sevärdheter. Genom att hyra bil i Triesen får du även möjlighet att färdas med bil genom ett fantastiskt vackert alplandskap. Kanske är det vandring eller skidåkning som lockat dig hit? Oavsett hur du väljer att uppleva regionen erbjuder vi en hyrbil för dig. Passa gärna även på att besöka de många kyrkor och historiska minnesmärken som finns i området. När du reserverar en hyrbil får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din resa. Att använda en hyrbil under vistelsen i området är ett oslagbart färdmedel för dig som vi se och uppleva mer av fantastiska Schweiz.Du får möjlighet att upptäcka allt som regionen erbjuder med en hyrbil från Triesen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service