Biluthyrning
Winterthur
Fäll ihop
Schweiz // Winterthur
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Winterthur: Sixt biluthyrning online-bokning

Är du i behov av att hyra bil under resan till Winterthur i norra Schweiz? Sixt finns i över 105 länder över hela världen och erbjuder givetvis biluthyrning även här i staden. Vi tillhandahåller bilar i alla modeller och storleksklasser. Behöver du gott om utrymme under till exempel en semester med hela familjen? Boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns självklart också tillgängliga i det stora urvalet.

 
 • Winterthur
  St. Gallerstrasse 170
  8404 Winterthur

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.07:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Winterthur

  Sixt Biluthyrning
  St. Gallerstrasse 170
  8404 Winterthur

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.07:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Winterthur

Boka en bilmodell på Sixt Biluthyrning Winterthur utifrån dina önskemål på ekonomi och resebekvämlighet. Oberoende vilken modell du väljer på vår biluthyrning Winterthur kan du dessutom även välja en rad olika typer av tillvalstjänster. När du ska hyra bil gör du det enkelt direkt på vår webbsida. Observera dock att när du gör en reservation kan en viss bilmodell inte garanteras. Har du några frågor om att hyra bil i Winterthur? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Biluthyrning Winterthur

Vårt biluthyrningskontor har ett perfekt läge och härifrån tar du du dig snabbt vidare ut i landet Med en egen en hyrbil i Winterthur kan du ta till exempel ta chansen att besöka det ståtligt vackra Schloss Kyburg och Villa Flora Winterthur. Att hyra bil i Winterthur ger dig även möjligheten att se besöka spännande museer som Oskar-Reinhart Foundation Museum, Fotomuseum Winterthur och Naturmuseum Winterthur. Andra besöksmål som du inte får missa under din vistelse i staden är de natursköna omgivningarna liksom parken Bruderhaus där du kan se vilda djur. Då du reserverar en hyrbil på Sixt får du alltid stor flexibilitet när du lägger upp din bilresa i landet. Att använda en hyrbil är ett mycket bra val resealternativ för dig som vi se och uppleva mer av fantastiska Schweiz. Med en egen hyrbil från Winterthur färdas du enkelt och bekvämt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service