Biluthyrning på Dakar-Blaise Diagne Intl AP

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Dakar-Blaise Diagne Intl AP

Adress

Accès Aéroport, . Diass, Senegal
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 22:00
Helgdagar
08:00 - 22:00

Våra tjänster på Dakar-Blaise Diagne Intl AP

Sixt Biluthyrning vid Dakar Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Dakar Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Senegals huvudstad Dakar. Vi på Sixt hjälper dig att finna ett passande transportmedel från vår biluthyrning vid Dakar Flygplats. Du kan reservera flera typer av bilar hos oss direkt här på vår hemsida. Vi erbjuder både personbilar, kombibilar och funktionella bilar med fyrhjulsdrift, något som behövs om du ska köra på sand eller utanför asfalterad väg. Observera att vi inte reserverar specifika bilar, vi garanterar endast att du får en bil från den valda kategorin. Vi erbjuder även praktiska tillvalstjänster som exempelvis GPS och registrering av extra förare. Genom att hyra bil vid Dakar Flygplats kan du enkelt utforska Senegal i din egen takt. Vi på Sixt välkomnar dig till detta varma och vackra land i västra Afrika!
Enkelt att hyra bil från Dakar Flygplats i Senegal genom Sixt

Enkelt att hyra bil från Dakar Flygplats i Senegal genom Sixt

Flygplatsen i Dakar, vars fulla namn är Léopold Sédar Senghors International Airport (DKR), har fått sitt namn efter den första presidenten i landet. För att hyra bil från Dakar Flygplats kan du besöka kontoret på plats eller reservera bilen på vår hemsida. Du tar dig enkelt in till stadskärnan med en hyrbil från Dakar Flygplats, en bilresa på cirka 30 minuter. Från flygplatsen tar du dig även enkelt till motorvägen och kan på så sätt snabbt komma iväg till andra städer och sevärdheter i närheten.
Utforska Dakar med en hyrbil från Sixt

Utforska Dakar med en hyrbil från Sixt

Genom att hyra bil vid Dakar Flygplats tar du dig smidigt runt i staden och dess närområden. Besök ett av landets bästa museum på den mest södra spetsen av Dakar, Musée Théodore Monod. I detta område hittar du även många caféer och restauranger av hög kvalité. Från vår biluthyrning vid Dakar Flygplats kan du även köra till Lake Retba, en unik sjö belägen cirka en timme från flygplatsen. Sjöns vatten ändrar regelbundet färg, ibland till och med till en vacker rosa färg. Vart du än reser inom Senegal kan vi på Sixt hjälpa dig med transporten till din slutdestination.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Dakar-Blaise Diagne Intl AP

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Dakar-Blaise Diagne Intl AP.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Dakar-Blaise Diagne Intl AP?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Dakar-Blaise Diagne Intl AP?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Dakar-Blaise Diagne Intl AP genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 72 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Dakar-Blaise Diagne Intl AP

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Dakar-Blaise Diagne Intl AP?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Dakar-Blaise Diagne Intl AP

Visa mer