Biluthyrning på Belgrad Flygplats

 

Mest populära bilarna i Belgrad Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Belgrad Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Belgrad Flygplats

Adress

Arrival Hall, 111 80 Beograd, Serbien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 01:00 06:00 - 00:00

Våra tjänster på Belgrad Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Belgrad Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Belgrad Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Belgrad, Serbiens vackra huvudstad och en av Europas äldsta huvudstäder. Hos oss kan du välja bland kategorierna personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Tänk på att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller utan istället reserverar en bil från vald fordonskategori. Du bokar enkelt en bil direkt här på nätet. På vår hemsida kan du även hantera eventuella tillval som exempelvis GPS, bilbarnstol och förmånliga försäkringspaket. Vi har bilar som passar till både familjesemestern och för affärsvistelser i Belgrad. Att hyra bil vid Belgrad Flygplats är både smidigt och enkelt med Sixt.
Härlig vistelse i Serbien med hyrbil från Belgrad Flygplats

Härlig vistelse i Serbien med hyrbil från Belgrad Flygplats

Genom att hyra en bil från Belgrad Flygplats kan du njuta av mer frihet under din resa i Serbien. Från vår biluthyrning på Belgrad Flygplats tar det cirka 15 minuter att köra in till stadskärnan. Från flygplatsen, vars internationella namn är Nikola Tesla Airport (BEG), når du smidigt med bil till många sevärdheter som exempelvis fortet Kalemegdan. Du kan även köra till Vinca, en bilresa på cirka 30 minuter från flygplatsen. I denna urgamla ort har efterlämningarna och ruinerna daterats till cirka 5.000 år före Kristus.
Upptäck en historisk stad med din hyrbil från Sixt

Upptäck en historisk stad med din hyrbil från Sixt

Den vackra staden Belgrad bjuder på museum, härliga caféer, prisvärda restauranger och vackra sevärdheter. Det finns överraskande nog även härliga stränder i huvudstaden. Vattnet har samma turkosa färg som du oftast bara hittar runt paradisöarna. Genom att hyra bil från Belgrad Flygplats kan du utforska stränderna men även många andra delar av staden och närområdet. Många av de mest spektakulära byggnaderna och kyrkorna är bara en kort bilfärd från vår biluthyrning vid Belgrad Flygplats. Hyr en bil från oss på Sixt och upptäck Serbien på egen hand.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Belgrad Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Belgrad Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Belgrad Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Belgrad Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Belgrad Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 920 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,7)
Överlämningen av bilen
(4,6)
Vägen till Sixt
(4,4)

Vanliga frågor om hyrbilar på Belgrad Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Belgrad Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Belgrad Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?