Biluthyrning
Nis
Fäll ihop
Serbien // Nis
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nis: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Nis är stället för dig som söker efter en pålitlig firma för biluthyrning i Serbien och Montenegro. Vår biluthyrning i Nis är vana vid att ta emot kunder med de mest skiftande önskemålen. Om du exempelvis behöver en bil för din jobbresa kan vi på Sixt se till att du får en hyrbil i Nis som passar dina behov medan du som vill hyra bil i Nis för att underlätta transporten under din semesterresa har lika goda chanser att hitta vad du letar efter. Anledningen är att vi har delat upp våra bilar i kategorier som ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss för att du enkelt ska få en överblick över vårt sortiment.

 
 • Nis Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Vazduhoplovaca 24
  18000 Nis

  Må. - Sö.07:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Nis

När du vill hyra bil i Nis vill vi inte bara att du ska få en bil med egenskaper som passar dina behov. Vi går steget längre och ser till att varje bil från vår biluthyrning i Nis anpassas efter dina individuella krav. Därför kan vi erbjuda extratjänster som bilbarnstol och GPS när du väljer att boka en bil hos oss på Sixt. Även i de fall som vi inte kan garantera en specifikt efterfrågad bilmodell ger vi dig alltid de bästa förutsättningarna för att du ska hitta en typ av bil som du har i åtanke.

Nis, på gränsen mellan två kulturer

Med sitt läge som en knutpunkt mellan Europa och Mellanöstern väntar en stor upplevelse för dig under din vistelse i Serbien och Montenegro. När du kommer hit kan du välja att besöka berömda sevärdheter som kejsaren Konstantins födelseplats liksom fortet i Nis med anor från 1800-talet. Båda är enkla att ta sig till med hjälp av en hyrbil i Nis. Du kan också bege dig utanför staden till närliggande städer som Skopje och Thessaloniki.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service