Biluthyrning i Novi Sad

 

Mest populära bilarna i Novi Sad

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Novi Sad/Hotel Sheraton, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Novi Sad

Hyra bil i Novi Sad

Hyra bil i Novi Sad

Sixt biluthyrning i Novi Sad står till ditt förfogande när du vill hyra bil på ett enkelt och smidigt sätt i Serbien och Montenegro. Vi har ett utbud av bilar som reflekterar varje behov på transport och passar alla typer av kunder. Här kan du hitta en hyrbil i Novi Sad, oavsett vad du vill få ut av din resa. Vi ger dig bilar i kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss, lyxbil och ekonomi för att du själv ska kunna välja en kategori som passar dig.När du hyr en bil hos oss på Sixt har vi dessvärre inte möjlighet att garantera en specifik bilmodell. Däremot har vi vidtagit andra åtgärder för att du som vill hyra bil i Novi Sad alltid ska få en bil anpassad efter dina behov. Det är anledningen till att vi erbjuder extratjänster som inkluderar alltifrån bilbarnstol till GPS, allt för att du ska bli nöjd med din hyrbil från vår biluthyrning i Novi Sad. Vi ger dig också chansen att teckna kompletterande försäkringar för att du ska känna dig trygg när du väljer att hyra bil i Novi Sad.
Upptäck Serbien och Montenegro med Sixt

Upptäck Serbien och Montenegro med Sixt

Novi Sad är Serbiens näst största stad och det märks i utbudet som staden har att erbjuda. Många besökare som beger sig hit kommer till Novi Sad för att delta i den världsberömda technofestivalen som går av stapeln varje år. Andra väljer att ta sin hyrbil i Novi Sad och bege sig ut till den närliggande småstaden Sremski Karlovci som har en välbevarad arkitektur med historisk prägel. Du kan också välja att åka till nationalparken Fruska Gora som bjuder på storslagen natur bara några mils bilväg från Novi Sad. Vi på vår biluthyrning i Novi Sad hjälper dig gärna med planeringen av din resa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Novi Sad

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Novi Sad?
För att hyra en bil hos SIXT på Novi Sad så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Novi Sad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Novi Sad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Novi Sad. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 39 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Novi Sad

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Novi Sad?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Novi Sad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Novi Sad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Novi Sad

Visa mer