Biluthyrning
Kosice
Fäll ihop
Slovakien // Kosice
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kosice: Sixt biluthyrning online-bokning

Kosice är den näst största staden i Slovakien, nära gränsen till Ungern. Vår biluthyrning i Kosice tillhandahåller personbilar, kombibilar och minibussar som passar de flesta resor. Dessutom kan du återlämna bilen när som helst under dygnet. Genom att hyra en bil i Kosice kan du säkerställa att din vistelse blir både bekväm och säker, speciellt om du även skräddarsyr din bil med våra extratjänster. Varmt välkommen till den östra delen av Slovakien. Här finns mycket att upptäcka för den nyfikna besökaren.

 
 • Kosice Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Besök regionala sevärdheter med en bil från Sixt biluthyrning i Kosice

Oavsett vilken hyrbil från Kosice du väljer kan du använda den för att utforska staden och regionen. Precis som många andra städer i landet är Kosice fyllt med gamla byggnader och vacker arkitektur. Det är en härlig stad där du alltid har nära till parker och natur. Med våra extratjänster kan du hyra en bil från Kosice som täcker alla dina behov. Reser du exempelvis med familjen kan du välja en rymlig kombibil och utrusta den med en bilbarnstol och en navigator. Det kan även passa bra att registrera en extra förare för att få lite avlastning under bilfärderna. Att hyra en bil i Kosice går extra snabbt om du använder vår hemsida för att förboka bilen, men kom ihåg att vi bara reserverar en av bilarna från den valda fordonskategorin.

Åk på upptäcktsfärd med en hyrbil i Kosice

Med en egen bil i Kosice ger du dig själv fler valmöjligheter. Du kan köra in till stadskärnan och promenera bland de mysiga gatorna och gränderna, ta en fika eller äta något gott i en fin restaurang. Du kan besöka stadens vackra gamla byggnader, kyrkor och museum eller slappna av i någon av de härliga parkerna. Ett tips är att även besöka sevärdheterna utanför staden. En bilfärd i nordvästlig riktning på cirka en timme tar dig till den lilla byn Zehra och Spisskyborgens ruiner. Vi på Sixt önskar dig varmt välkommen till detta spännande land!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service