Biluthyrning
Poprad
Fäll ihop
Slovakien // Poprad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Poprad: Sixt biluthyrning online-bokning

Poprad är en mysig stad i hjärtat av Slovakien. Precis som alla andra städer i landet är Poprad fyllt med vacker arkitektur och design. Hos oss på Sixt kan du enkelt hyra en bil i Poprad för att utforska staden, köra till skidbackarna under vintern eller ta del av stadens mysiga kafé- och restaurangutbud under sommaren. Vi har ett fullt utbud av fordon som består av både bekväma lyxbilar som cabrioleter, sportbilar och 4x4-bilar. Vi erbjuder även bilmodeller för den som tänker på sin ekonomi, som exempelvis personbilar, kombibilar och minibussar.

 
 • Poprad-Tatry Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Na letisko 100
  058 01 Poprad

  Må. - Fr.09:00 - 15:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka en bil som har allt du behöver från Sixt biluthyrning i Poprad

Om du vill kunna njuta fullt ut av din vistelse i Slovakien kan du hyra en bil från Poprad som du utrustar med våra extratjänster. Om du ska åka skidor kan du exempelvis lägga till snökedjor och boka vårt vintertillägg. Ska du utforska landsbygden och andra regioner i landet kan du hyra en bil från Poprad med bilbarnstol och navigator. Du kan även registrera ytterligare en förare och på så sätt dela på ansvaret att köra bilen. Det finns ett flertal extratjänster att välja mellan när du bokar din hyrbil i Poprad via vår hemsida. Kom dock ihåg att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Vi reserverar en av bilarna från den bilgrupp du väljer och applicerar alla dina tillvalstjänster till denna bil.

Med en bil från Sixt kan du utforska hela landet

Eftersom vår biluthyrning i Poprad ligger mitt i Slovakien är vårt kontor en perfekt utgångspunkt för vidare upptäcktsfärder i landet. Du kan köra österut till Spisskyborgen, en enorm ruin i ett vackert naturområde. Här finns även flera småbyar att besöka och inte alltför långt från borgen ligger storstaden Kosice. Du kan även köra din hyrbil från Poprad till Brezno. Kör långsamt och njut fullt ut av bilfärden som tar dig förbi mäktiga berg och spektakulära vyer. Vi ser till att du får en bil som passar just din resa, oavsett hur den ser ut.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service