Biluthyrning i Poprad

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Poprad

Boka en bil som har allt du behöver från Sixt biluthyrning i Poprad

Boka en bil som har allt du behöver från Sixt biluthyrning i Poprad

Poprad är en mysig stad i hjärtat av Slovakien. Precis som alla andra städer i landet är Poprad fyllt med vacker arkitektur och design. Hos oss på Sixt kan du enkelt hyra en bil i Poprad för att utforska staden, köra till skidbackarna under vintern eller ta del av stadens mysiga kafé- och restaurangutbud under sommaren. Vi har ett fullt utbud av fordon som består av både bekväma lyxbilar som cabrioleter, sportbilar och 4x4-bilar. Vi erbjuder även bilmodeller för den som tänker på sin ekonomi, som exempelvis personbilar, kombibilar och minibussar.Om du vill kunna njuta fullt ut av din vistelse i Slovakien kan du hyra en bil från Poprad som du utrustar med våra extratjänster. Om du ska åka skidor kan du exempelvis lägga till snökedjor och boka vårt vintertillägg. Ska du utforska landsbygden och andra regioner i landet kan du hyra en bil från Poprad med bilbarnstol och navigator. Du kan även registrera ytterligare en förare och på så sätt dela på ansvaret att köra bilen. Det finns ett flertal extratjänster att välja mellan när du bokar din hyrbil i Poprad via vår hemsida. Kom dock ihåg att vi inte reserverar enskilda bilmodeller. Vi reserverar en av bilarna från den bilgrupp du väljer och applicerar alla dina tillvalstjänster till denna bil.
Med en bil från Sixt kan du utforska hela landet

Med en bil från Sixt kan du utforska hela landet

Eftersom vår biluthyrning i Poprad ligger mitt i Slovakien är vårt kontor en perfekt utgångspunkt för vidare upptäcktsfärder i landet. Du kan köra österut till Spisskyborgen, en enorm ruin i ett vackert naturområde. Här finns även flera småbyar att besöka och inte alltför långt från borgen ligger storstaden Kosice. Du kan även köra din hyrbil från Poprad till Brezno. Kör långsamt och njut fullt ut av bilfärden som tar dig förbi mäktiga berg och spektakulära vyer. Vi ser till att du får en bil som passar just din resa, oavsett hur den ser ut.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Poprad
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Poprad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Poprad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Poprad. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Poprad?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar i Poprad
Kan jag boka en bil för en längre tid i Poprad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Poprad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Poprad

Visa mer