Biluthyrning
Bled
Fäll ihop
Slovenien // Bled
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bled: Sixt biluthyrning online-bokning

Ett fordon från Sixt biluthyrning i Bled är ett effektivt sätt att ta sig runt i slovenien i både nöje och affärer. Från vår stora vagnpark väljer våra kunder bland en rad fordon som lämpar sig för ändamålet. Att hyra bil i Bled blir början på nästa äventyr eller avkopplande semester. Välj bland 4x4, minibuss eller en lyxbil som cabriolet. Vi har flera prisvärda alternativ i klassen ekonomi. Notera dock att vi inte kan garantera att vi alltid har varje bilmodell inne, men vi gör vårt bästa för att finna det alternativ som passar din resa bäst. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

 
 • Bled/Delivery Service

  Sixt Biluthyrning
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  Må. - Lö.09:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Bled

På Sixt vill vi ha nöjda kunder och detta innebär skräddarsydda lösningar genom tillägg och extratjänster. Detta kan röra sig om att lägga till en extra förare för dem som reser fler än två, eller en bilbarnstol för familjen med små barn. Fråga oss på vår biluthyrning i Bled om vad vi har just här på vårt lokala kontor. Vi på Sixt ser fram emot att guida dig i enlighet med alla individuella önskemål när du vill hyra bil i Bled.

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Bled

Med en hyrbil i Bled får våra kunder på ett smidigt sätt tillgång till sevärdheter och attraktioner i Slovenien. Beroende på när du åker finns här något för alla smaker. Med ett fordon från vår biluthyrning i Bled når du snabbt alla platser som lämpar sig utmärkt för vandring eller sol och bad. Inne i stadskärnan avnjuter man sedan en bit mat på något av alla mysiga ställen. Upptäck fiskeställen, forntida slott och golfbanor som allt blir tillgängligt genom en hyrbil. Vi ser fram emot att guida dig genom alla alternativ!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service