Biluthyrning
Brnik
Fäll ihop
Slovenien // Brnik
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Brnik: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka Sloveniens charmiga huvudstad Ljubljana? Då är du mer än välkommen in till oss på Sixt! Vår biluthyrning i Brnik ligger alldeles intill Ljubljanas flygplats, cirka en halvtimme från centrum. Om du hämtar ut en passande hyrbil i Brnik blir det väldigt lätt att sedan utforska staden med omnejd. Vi har samlat ett fordonsutbud med flertalet kategorier. Hos oss kan du välja mellan premiumbilar och ekonomibilar. Kanske vill köra en riktigt fräsig lyxbil, exempelvis en cabriolet eller sportbil? Vi har även praktiska och lättkörda person- och kombibilar. Om du ska köra längre sträckor kanske det är skönt med ett 4x4-fordon? Vi på Sixt i Brnik tillhandahåller flertalet bilar i den kategorin. Om du behöver extra mycket lastutrymme finns även lastbilar att hyra. Välkommen in när du vill hyra bil i Brnik!

 
 • Ljubljana Flygplats
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Ljubljana Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Zg. Brnik 130 a
  4210 Brnik

  Må. - Sö.08:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Brnik redan innan du anländer på plats

Med en egen hyrbil i Brnik blir resan både enklare, bekvämare och smidigare. Få med dig allt bagage och hela familjen på ett enkelt sätt. För att allt ska gå så smidigt som möjligt när du väl landat i Slovenien rekommenderar vi på Sixt att du redan genomför bokningen innan du anländer. På vår hemsida är det oerhört lätt att boka ett fordon. Du kan välja ut en kategori för att sedan gå vidare till tillvalen. Kanske har du inte kört i Slovenien tidigare? Då kan det vara fördelaktigt att lägga till en navigator som gör det lite lättare att hitta längs vägarna. Du kan även registrera ytterligare en förare, komplettera försäkringarna eller lägga till en bilbarnstol. Alla tilläggstjänster ser du när du bokar via nätet. En sak du tyvärr inte kan göra vid onlinebokningar är att förhandsboka enskilda bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig bil från din bokade fordonskategori.

Börja med att hyra bil i Brnik och utforska sedan staden med omnejd

Huvudstaden Ljubljana bjuder på många grönskande parker, små floder och mysiga caféer. För dig som vill ta del av stadens historia och som dessutom gillar arkitektur kan du med fördel besöka Ljubljanakatedralen. Denna vackra katedral ligger cirka en halvtimme från vår biluthyrning i Brnik. Du kör enklast hit via A2 och E61. För mer historia kanske ett stopp hos National Museum of Slovenia kan vara intressant? Även museet ligger i närheten av katedralen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service