Biluthyrning
Celje
Fäll ihop
Slovenien // Celje
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Celje: Sixt biluthyrning online-bokning

Vi på Sixt biluthyrning i Celje har gjort i ordning ett brett utbud av hyrbilar med varierande egenskaper. På så sätt kan du få tillgång till en hyrbil i Celje för just dina ändamål och slipper betala dyra pengar för funktioner som du ändå inte använder. Vi har klasser som 4x4, lyxbil, minibuss och cabriolet för att du enkelt ska kunna matcha dina krav med någon av våra bilar. Dessutom har vi en ekonomi-klass för dig som har en smalare budget att förhålla dig till när du vill hyra bil i Celje.

 
 • Celje

  Sixt Biluthyrning
  Mariborska Cesta 54
  3000 Celje

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Celje

Vårt uppdrag vid vår biluthyrning i Celje slutar inte när du bestämmer vilken typ av bil du vill ha. Istället vidtar processen att anpassa din hyrbil i Celje så att den passar just dina behov. Det inkluderar att erbjuda extratjänster som GPS, bilbarnstol och kompletterande försäkringar, allt för att skräddarsy en lösning som du känner dig trygg med. När du vill hyra bil i Celje kan vi dessvärre inte försäkra dig om att du får en specifikt efterfrågad bilmodell, men vi på Sixt ser alltid till att du får en likvärdig hyrbil ur vald kategori.

Ta dig runt Slovenien med hjälp av Sixt

Celje är en stad med historiska rötter som gör den till ett utmärkt resmål för promenader i stadskärnan. När du har åkt hit kan du enkelt tillbringa en dag med att helt enkelt ta in atmosfären i centrum. Om du börjar känna dig rastlös behöver du inte åka långt för att få uppleva fantastiska vyer. Här finns nämligen Logar-dalen som passar perfekt att uppleva från bilfönstret. Du kan också stanna till i en mindre by som Mozirje och få uppleva allt vad Slovenien har att erbjuda utanför storstäderna. På vår biluthyrning i Celje hjälper vi dig med allt det praktiska runt din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service