Biluthyrning på Ljubljana Tågstation

 

Mest populära bilarna i Ljubljana Tågstation

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ljubljana Tågstation, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Ljubljana Tågstation

Adress

Trg osvobodilne fronte 6, 1000 Ljubljana, Slovenien
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Ljubljana Tågstation

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi på Sixt har tagit fram ett enkelt och bekvämt sätt att hyra bil i Ljubljana. Vårt kontor uthyrningskontor är centralt beläget vid busstationen och är det det självklara valet för besökare i staden. Om det är en semester som lockar, och du ska hyra bil i Ljubljana, så är det här ett prefekt utgångsläge för fortsatta resor. Om du även vill besöka närliggande städer så kan du hyra bil i Ljubljana för en längre period. Vi kan ta fram en lösning oavsett om du behöver en hyrbil i Ljubljana för en längre eller kortare tid.Ta del av våra förmånliga erbjudanden och boka en hyrbil i Ljubljana redan idag.
Upptäck Ljubljana med bil

Upptäck Ljubljana med bil

När du vill boka en hyrbil i Ljubljana vänder du dig till oss på Sixt, så ser vi till att du får precis det du söker efter - oavsett om gäller en personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, 4x4 eller lastbil. Osäker på vilken bilmodell som passar för din färd? Gå in på Sixt nätsida, här presenteras alla våra modeller. Gör din reservation direkt på nätet eller hör av dig till oss per telefon. En uppskattad service är även vår dygnet runt återlämning. Vi erbjuder även en rad flera olika tillval som gör din resa lite smidigare. Du kan till exempel boka en GPS-teknik och försäkringspaket. Boka en hyrbil på vårt kontor i Ljubljana redan idag och ta chansen att upptäcka Slovenien med bil. En hyrbil ger dig stor frihet och möjligheten att planera din resa precis som du vill ha den.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Ljubljana Tågstation

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Ljubljana Tågstation?
För att hyra en bil hos SIXT på Ljubljana Tågstation så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Ljubljana Tågstation.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Ljubljana Tågstation?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 551 omdömen
Bilen
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på Ljubljana Tågstation

Kan jag boka en bil för en längre tid på Ljubljana Tågstation?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Ljubljana Tågstation?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Ljubljana Tågstation

Visa mer