Biluthyrning på Maribor

 

Mest populära bilarna i Maribor

* Priserna beräknades den 04.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Maribor, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Maribor

Adress

Partizanska 48, 2000 Maribor, Slovenien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:00
lör
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Maribor

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Önskar du hyra bil i Maribor? Hos oss på Sixt erbjuds resenärer alltid en rad prisvärda hyrbilslösningar. Du kan alltid räkna med service och kvalitet av toppklass då du väljer oss - vi är nämligen ett av världens främsta biluthyrningsföretag. Dessutom är vårt uthyrningskontor centralt beläget. Om det är en semester som fört dig hit så har du stora möjligheter att lägga upp resan precis som du vill. Du kan även hyra en bil för en längre tidsperiod eller för en affärsresa. Ta del av våra förmånliga erbjudanden och boka en hyrbil i Maribor redan idag.
Prisvärd hyrbil i Maribor

Prisvärd hyrbil i Maribor

Att boka hyrbil i Maribor är enkelt oavsett om du söker en personbil, kombibil, 4x4 eller lastbil. Vill du få mer information om våra erbjudanden? På Sixt webbsida finns alla våra modeller presenterade. På webben kan du även göra din bokning men du kan även hyra en bil i Maribor genom att kontakta oss per telefon. Vi på Sixt ger dig möjlighet att skapa en lösning som passar just dig. Vi erbjuder en rad olika tillval som gör din resa lite enklare. Du kan till exempel boka både navigationstjänster och försäkringspaket. Boka en hyrbil på vårt kontor i Maribor redan idag och ta chansen att upptäcka Slovenien med bil. Genom att hyra bil i Maribor kan du räkna med att få en premiumbil som motsvarar alla dina krav. Så gör dig redo att påbörja din resa. Varmt välkommen till Maribor!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Maribor

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Maribor?
För att hyra en bil hos SIXT på Maribor så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Maribor.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Maribor?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 66 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på Maribor

Kan jag boka en bil för en längre tid på Maribor?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Maribor?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Maribor

Visa mer