Biluthyrning
Orehova Vas
Fäll ihop
Slovenien // Orehova Vas
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Orehova Vas: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du att hyra bil under resan till Orehova Vas? Hos oss på Sixt biluthyrning Orehova Vas kan du hitta precis den bilstorlek på semesterbil som passar just dig. Här på vårt uthyrningkontor i Orehova Vas kan du välja mellan allt från 4x4 och cabriolet, lyxbil eller varför inte en minibuss? Välj mellan modeller i olika ekonomi klasser.

 
 • Maribor Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Hyra bil Orehova Vas

Du gör din bokning direkt på vår webbsida. Det går även att göra en rad olika typer av tillval på vår biluthyrning i Orehova Vas. Observera att vid hyrreservation kan en specifik fordonsmodell inte utlovas. Är du något som du undrar över då det gäller att hyra bil i Orehova Vas , då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Sixt. När du väljer att boka en hyrbil får du givetvis hög flexibilitet när du lägger upp din semester-rutt i Slovenien. Sixt är ett av de främsta biluthyrningsföretag och vi finns i dag i närmare 105 länder.

Biluthyrning Orehova Vas

Det perfekta sättet att utforska det fantastiska landet är på egen hand är med en semesterbil. Vårt kontor har ett centralt läge och du är snart redo att påbörja din resa i landet. Med en egen en hyrbil i Orehova Vas kan du ta möjligheten att se den lilla byn och de vackra omgivningarna i nordöstra Slovenien. Varför inte bege sig ut på vägarna och besöka någon av de vackra bergsbyarna? Eller kanske är det naturupplevelserna som lockar? Orehova Vas tillhör kommunen Ho%u010De-Slivnica, en plats som är väl värd ett besök. En hyrbil från Orehova Vas ger dig stora möjligheter att lägga upp resan i landet precis så som du vill. Välkommen att hyra bil i Orehova Vas.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service