Biluthyrning
Rogaska Slatina
Fäll ihop
Slovenien // Rogaska Slatina
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rogaska Slatina: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill ha en hyrbil i toppklass under din vistelse i Slovenien ska du vända dig till Sixt biluthyrning i Rogaska Slatina. Vi står redo för att ta emot dina spörsmål när det kommer till att hyra bil i Rogaska Slatina och med vår långa erfarenhet kan vi ge dig de bästa förutsättningarna för en trevlig resa. För att du ska kunna välja rätt hyrbil i Rogaska Slatina för just din resa är våra bilar uppdelade i kategorier som 4x4, cabriolet, minibuss, lyxbil och ekonomi. Det gör att du enklare kan hitta just din optimala hyrbil i Rogaska Slatina.

 
 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Rogaska Slatina/Delivery Serv.

  Sixt Biluthyrning
  Delivery and Collection
  3250 Rogaska Slatina

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hyra bil i Rogaska Slatina

Ett ytterligare steg i att anpassa fordonet efter dina behov när du väljer att hyra bil i Rogaska Slatina är att ge dig möjligheten att teckna extratjänster. Därför kan du alltid välja till tjänster som GPS och bilbarnstol när du bokar en bil vid vår biluthyrning i Rogaska Slatina. Det ger dig bättre förutsättningar till en trevlig resa när du får alla bekvämligheter som du är van vid i din hyrbil från oss på Sixt.

Rogaska Slatina, en källa till ungdom

Rogaska Slatina är en stad i Slovenien som länge har haft ett rykte om sig att ha en vitaliserande effekt på sina besökare. Här finns nämligen en berömd hälsobrunn som har lockat till sig besökare i århundranden och som är ett givet stopp på varje resa till området. När du är här bör du också passa på att besöka glasbruket som är ett populärt turistmål tack vare möjligheten att få se glasblåsning på nära håll. Dessutom bjuder området runt Rogaska Slatina på goda möjligheter att åka upp i de vackra bergen för att äta en bit mat med en bedårande utsikt som tillbehör. Vi på Sixt kan ge dig de rätta tipsen när du kommer till vår biluthyrning i Rogaska Slatina.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service