Biluthyrning i Barcelona

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Barcelona

Sixt Biluthyrning Barcelona

Sixt Biluthyrning Barcelona

Sixt biluthyrning Barcelona i Spanien garanterar dig enkel och bekväm biluthyrning i Barcelona, med ett nätverk av kontor runt om i staden, inklusive vid El Prat-flygplatsen och tågstationen Sants. Många av våra kunder väljer att satsa på en cabriolet eller en riktig lyxbil när de kommer till oss för att hyra bil i Barcelona. Andra ser mer till sin ekonomi, och väljer att gå samman i ett gäng i en minibuss. Oavsett vilken kategori du tillhör, så hittar du en hyrbil i Barcelona som passar dina behov.Alla våra fem kontor i Barcelona erbjuder fordonskategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. Sixt kontor för biluthyrning i Barcelona i stadsdelarna Centro/Eixample och i Parallel-Port erbjuder även lastbilar för uthyrning. Dessutom kan du alltid välja ur ett brett utbud av tilläggstjänster hos Sixt. Att hyra bil i Barcelona ger dig frihet att ta dig dit du vill, när du vill.
Hit bör du ta dig med din hyrbil i Barcelona

Hit bör du ta dig med din hyrbil i Barcelona

Att Barcelona är en av de mest besökta städerna inte bara i Spanien, utan i hela Europa, är ingen tillfällighet. Stadens stora utbud av sevärdheter, shopping, kultur och restauranger har gjort Barcelona till ett vanligt mål för konferenser och weekendresor. Förutom klassiska besöksmål som Gaudis excentriska jättekyrka La Sagrada Familia och FC Barcelonas hemmaarena Nou Camp, kan Barcelona dessutom skryta med en lång sandstrand mitt i staden. För den som i stället är sugen på lite uppfriskande bergsluft, är en utflykt till Montserrat ett bra val. Detta berg har en speciell plats i många katalaners hjärta. På toppen av berget finns en klosterkyrka med en mycket berömd skulptur av Jungfru Maria, som anses besitta helande krafter. Montserrat ligger sex mil nordväst om Barcelona, men resan dit går snabbt och smidigt för den som har valt att hyra bil i Barcelona.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Barcelona
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Barcelona?
För att hyra en bil hos SIXT på Barcelona så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Barcelona.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Barcelona?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Barcelona. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 13340 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Barcelona

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Barcelona?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Barcelona?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Barcelona?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?