Biluthyrning
Córdoba
Fäll ihop
Spanien // Córdoba
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Córdoba: Sixt biluthyrning online-bokning

Cirka 13 mil norr om turistorten Costa del Sol ligger den fantastiska staden Córdoba i södra Spanien. Staden lockar ständigt solsugna besökare med sin spektakulära arkitektur, sina akvedukter och sina gamla torg. Staden är en fröjd att beskåda och du hinner med mer genom att hyra bil i Córdoba. Med en egen bil hinner du med fler sevärdheter samtidigt som det blir bekvämare att resa runt. Kanske vill du se fler städer under samma vistelse? Du kan välja ut en hyrbil i Córdoba från följande bilgrupper; person- och kombibil, sportbil och cabriolet samt 4x4 fordon. Välkommen till vår biluthyrning i Córdoba!

 
 • Cordoba AVE/Busstation
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Cordoba AVE/Busstation

  Sixt Biluthyrning
  Avenida Via Augusta s/n
  14011 Córdoba

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Förenkla för dig själv genom att boka din hyrbil i Córdoba redan idag

Genom att hyra bil i Córdoba ser du till att du får den bil som du verkligen vill ha. Via vår lättmanövrerade hemsida kan du snabbt och lätt boka en bil som passar. Börja med att välja ut en bilgrupp, denna har du även möjlighet att reservera. Notera dock att vi på Sixt tyvärr inte kan boka upp enskilda bilmodeller när du bokar ditt fordon online. När du har valt en bilkategori kan du lägga till några av våra populära tillvalstjänster. Reser du med din partner? Registrera en extra förare så kan båda köra bilen. När du ska hyra bil i Córdoba kan du även få en navigator till bilen, något som gör det lättare att hitta fram längs vägarna. Vi bjuder dig på fria kilometer!

Njut av fantastisk arkitektur

Precis som många andra städer i Andalusien bjuder även Córdoba på en makalöst vacker arkitektur. Varför inte besöka några av stadens fina byggnader? Mezquita är ett måste under resan. Denna fantastiska katedral var från början en moské och den byggdes år 900. Under 1200-talet byggdes den dock om till en katedral. Hit kan du köra på 20 minuter via väg A-431. En annan känd sevärdhet i staden är den romerska akvedukten Puente Romano, även kallad Roman bridge of Córdoba. När du googlar på stadens namn är det just denna akvedukt du får upp bilder på. Vår biluthyrning i Córdoba ligger knappt 15 minuters körsträcka härifrån. Varmt välkommen till soliga, underbara Spanien och till oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service