Biluthyrning
El Prat de Llobregat
Fäll ihop
Spanien // El Prat de Llobregat
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i El Prat de Llobregat: Sixt biluthyrning online-bokning

Väster om Barcelona och floden El Llobregat hittar du kommunen El Prat de Llobregat. När du ska besöka Barcelona anländer du så gott som alltid till en flygplats i El Prat de Llobregat. Vi på Sixt står redo att ta emot alla besökare som vill utforska storstaden eller den fina kommunen. Om du vill hyra en bil från El Prat de Llobregat kan du förboka den via vår hemsida. Välj bland bilkategorier som personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, SUV och minibuss. Oavsett om du söker en ekonomi- eller en lyxbil kan du hitta det hos oss.

 
 • Barcelona Flygplats T1
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Barcelona Flygplats T1

  Sixt Biluthyrning
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i El Prat de Llobregat önskar dig välkommen till Spanien

En stor fördel med att hyra en bil från El Prat de Llobregat är att du både hämtar ut och lämnar tillbaka bilen på flygplatsen. Oavsett om du ska besöka Barcelona eller köra västerut mot Sitges, Callafell och Tarragona kan du enkelt köra vidare från vårt kontor. Vårt tips är att du lägger till användbara extratjänster när du förbokar din hyrbil från El Prat de Llobregat. Med en GPS kan du se till att alltid komma fram till dina destinationer på ett snabbt och smidigt sätt. Vi har även bilbarnstolar, extraskydd till bilförsäkringen och andra praktiska tillval. Notera att vi bara kan garantera en hyrbil i El Prat de Llobregat som tillhör den bokade bilkategorin, inte specifika bilmodeller.

Från vår biluthyrning i El Prat de Llobregat till sevärdheterna i Spanien

Även om Barcelona är den i särklass mest populära turistdestinationen i området så finns det även många andra vackra platser att utforska. Tarragona på västkusten är en gammal kuststad fylld med antika byggnader och ruiner från romarriket. Denna region kallas för Costa Dorada och här finns några av de vackraste stränderna. Naturligtvis kan du hyra en bil från El Prat de Llobregat för att köra in till Kataloniens huvudstad Barcelona. Oavsett hur du vill lägga upp din resa så kommer vi att vara redo med en passande bil när du anländer. Välkommen till Spanien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service