Biluthyrning
Estepona
Fäll ihop
Spanien // Estepona
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Estepona: Sixt biluthyrning online-bokning

I södra Spanien, mellan de populära kuststäderna Marbella och Gibraltar, hittar du den lilla kuststaden Estepona. Staden tillhör den beryktade Solkusten, även kallad Costa el Golf på grund av alla sina högkvalitativa golfbanor. Oavsett om du är här för att golfa eller för att njuta av stadens härliga stränder är du välkommen att hyra en bil i Estepona hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Estepona erbjuder personbilar, kombibilar, minibussar samt lyxbilar i form av sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. Oavsett ekonomi och reskassa kan du hitta en passande bil hos oss. Boka gärna din hyrbil i Estepona via vår hemsida för att enklare kunna hämta ut ditt fordon när du anländer.

 
 • Estepona/Kempinski Hotel Bahia
  Carretera Cadiz km 159
  29680 Estepona

  Må. - Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Estepona/Kempinski Hotel Bahia

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Cadiz km 159
  29680 Estepona

  Må. - Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Estepona står redo att hjälpa dig med din vistelse i Spanien

Om du vill hyra en bil i Estepona kan du snabbt se vilka bilar som är tillgängliga via vår hemsida. Du kan även boka extratjänster för att säkerställa att dina bilresor blir så bekväma som möjligt. Reser du med barn har vi passande bilbarnstolar som du kan lägga till. Ett tips är att hyra en bil från Estepona med GPS om du planerar att utforska sevärdheterna i Costa del Sol och provinsen Malaga. Värt att nämna är att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Vi säkerställer dock alltid att du får en av bilarna från den valda bilgruppen.

Njut av sol, stränder och fantastisk natur

Även om Estepona i sig är en mysig stad med en levande stadskärna så är staden i första hand känd för sina vackra stränder. Tack vare sitt läge kan du nästan alltid räkna med sol här, då området har över 320 soldagar per år. Kör gärna din hyrbil från Estepona till Playa del Cristo, en av de mest populära stränderna. Du kan även köra till de närliggande städerna Marbella, Fuengirola eller Gibraltar. Att köra till Gibraltar tar cirka 45 minuter. Få ut mer av din resa till Spanien genom att börja din resa hos oss på Sixt. Vi ser fram emot ditt besök.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service