Biluthyrning
Fuerteventura
Fäll ihop
Spanien // Fuerteventura
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Fuerteventura: Sixt biluthyrning online-bokning

Med Sixt Biluthyrning på Fuerteventura flygplats är det enkelt att hyra en bil, som tar dig till dina destinationer på ditt resmål i Spanien. Oavsett om du vill att din hyrbil på Fuerteventura ska vara av sorten ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil eller minibuss hittar du rätt fordon hos Sixt.

 
 • Fuerteventura Flygplats
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Må. - Sö.07:00 - 22:30
  Helgdag07:00 - 22:30
  Boka på detta kontoret

 • Fuerteventura Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  Må. - Sö.07:00 - 22:30
  Helgdag07:00 - 22:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning på Fuerteventura flygplats

Vi erbjuder modeller från märkena Renault, Opel, Ford, Seat och Citröen, som har plats för mellan två och fem personer. På vår biluthyrning på Fuerteventura kan du även göra tillval såsom barn- eller babysäte till några av fordonen och det går också bra att lägga till flera förare. Det säkraste och enklaste sättet att ta sig från flygplatsen till ditt hotell och öns alla attraktioner är genom att hyra en bil på Fuerteventura flygplats. Vår biluthyrning på Fuerteventura ligger lägligt och lätt tillgängligt nära ankomsthallen.

Att se och göra på Fuerteventura

Fuerteventura erbjuder över 15 mil av stränder, härliga badvatten och möjligheter till bland annat dykning och surfing. Huvudstaden Puerto del Rosario erbjuder gott om möjligheter till shopping samt trevliga restauranger och barer. För den kulturintresserade är Casa de la Cultura värt ett besök, då det är centrum för teater, konserter och utställningar. Med en hyrbil på Fuerteventura tar du dig lätt till den stora och populära djurparken Oasis Park zoo med djur som flodhästar, giraffer och över 200 fågelarter. Eller varför inte ta bilen och utforska områdena omkring Parque Natural de Corralejo, en naturpark cirka 1 mil från Corralejo med sanddynor som blåst dit från Sahara. Det finns också möjligheter att ta en båt från ön ut på Atlanten för att få syn på delfiner, valar och sköldpaddor. Genom att hyra en bil på Fuerteventura säkrar du dina upplevelser på din vistelse i Spanien. Sixt hjälper dig att hyra rätt bil på Fuerteventura. Boka din bil online eller kontakta kundtjänst för att få svar på dina frågor!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service