Biluthyrning i Ibiza

 

Mest populära bilarna i Ibiza

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ibiza Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ibiza

Hyrbil Ibiza

Hyrbil Ibiza

Ska du på resa till fantastiska Ibiza? Vi erbjuder smidig biluthyrning på såväl flygplatsen som i hamnen. På Sixt biluthyrning Ibiza finns en rad olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Välj till exempel mellan allt från lyxbil, minibuss och 4x4 när du väljer att hyra bil på Ibiza. Eller varför inte njuta av semestern i en egen cabriolet? Du kan boka modeller utifrån dina önskemål på ekonomi och bekvämlighet.Dessutom kan du också göra flera olika sorter av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Ibiza. Tillvalen är framtagna för att skräddarsy din bilresa utifrån dina resbehov. Att hyra bil i Ibiza har med andra ord aldrig varit smidigare.
Biluthyrning Ibiza, Spanien

Biluthyrning Ibiza, Spanien

Vi på Sixt hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna starta färden i Spanien. Efter att vi lämnat över bilnycklarna till din hyrbil är du redo att starta resan. Ibiza lockar med allt från strandliv till nöjen och vacker natur. Med en egen bil har du möjlighet att resa runt på ön och uppleva allt som den har att erbjuda. Varför inte göra en tur till magiska vackra Es Vedra? I Ibiza stad får du inte missa Cala Comte, Dalt Vila och Castle of Ibiza. Är du på jakt efter en riktigt vacker strand kan du bege dig till Cala Bassa, Playa Cala Salad eller Cala Benirras. Vill du hyra bil i Ibiza? Besök vår webbsida för att göra en reservation eller kontakta oss på telefon. Då du bokar en hyrbil i Ibiza kan du alltid hitta en bilmodell fordonsmodell anpassad utifrån din önskemål på bekvämlighet. Du får alltid stor frihet att upptäcka allt som regionen erbjuder med en hyrbil från Sixt. Om du har några frågor om hyrbil på Ibiza är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ibiza

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ibiza?
För att hyra en bil hos SIXT på Ibiza så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ibiza.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ibiza?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ibiza. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 2227 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ibiza

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ibiza?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ibiza?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ibiza?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ibiza

Visa mer