Biluthyrning
La Palma Canarias
Fäll ihop
Spanien // La Palma Canarias
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i La Palma Canarias: Sixt biluthyrning online-bokning

La Palma tillhör Spanien och lockar årligen tusentals turister som vill njuta av Kanarieöarnas eviga sommar. Ön är belägen strax utanför Afrikas kust och temperaturen är behaglig året runt. För dig som ska hit på semester kan du med fördel hyra bil på La Palma Canarias från oss på Sixt. Vår biluthyrning på La Palma Canarias ligger precis vid Palmas flygplats, La Palma Airport (SPC). Härifrån är det väldigt smidigt att köra vidare över hela ön, oavsett vart ditt hotell eller din lägenhet finns. Fördelen med att ha en egen bil på La Palma är att ön är relativt liten. Med andra ord kan du ta dig från en sida till den andra på endast 1 timme.

 
 • La Palma Flygplats (Canaries)
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  Må. - Sö.07:30 - 21:30
  Helgdag07:30 - 21:30
  Boka på detta kontoret

 • La Palma Hamn (Canaries)
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • La Palma Flygplats (Canaries)

  Sixt Biluthyrning
  Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands)

  Må. - Sö.07:30 - 21:30
  Helgdag07:30 - 21:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • La Palma Hamn (Canaries)

  Sixt Biluthyrning
  Estación marítima S/C La Palma
  38700 Santa Cruz de la Palma

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

En perfekt roadtrip på vackra Kanarieöarna

Genom att hyra bil på La Palma Canarias kan du få ut mycket mer av din vistelse på ön. Du tar dig snabbt runt hela ön och kan njuta av folktomma stränder, dolda pärlor och mysiga små tavernor. Vi tillhandahåller en bred fordonsflotta med allt från person- och kombibilar till lyxiga 4x4-fordon, sportbilar och cabrioleter. Vänligen notera att du måste vara minst 23 år för att få hyra en bil på La Palma Canarias från oss på Sixt. När du väl valt ut den bil du vill köra kan du sedan utrusta den med olika tillval. Det är smidigast att boka din hyrbil på La Palma Canarias online, då kan du även se alla våra olika extratjänster. Några exempel på tillval är att utöka bilens försäkring eller att lägga till en passande bilbarnstol. Vi bjuder på obegränsat med kilometer. Med andra ord kan du utan problem köra runt hela ön. Tyvärr har vi inte möjlighet att reservera en viss bilmodell när du förbokar ditt fordon online. När du väl kommer till vår biluthyrning på La Palma Canarias kommer du dock få ett likvärdigt fordon från samma kategori med alla dina tillval applicerade.

Natur, stränder och spännande sevärdheter

La Palma är en ö som utan tvekan bjuder på ett dramatiskt och skiftande landskap. Här finns allt från höga och steniga berg till kolsvarta stränder, svajande palmträd och vackra skogar. En del beskriver ön som "ett månlandskap" och ett mycket vackert sådant. Med en egen hyrbil på La Palma Canarias kan du både utforska centrum med dess butiker och museum, men även ta dig till vackra nationalparker och stränder. Museo Insular de la Palma ligger exempelvis endast en kvart bort från vårt kontor. Du kan även besöka Roques de los Muchachos, en fantastisk utkikspunkt belägen en dryg timmes bilfärd från kontoret. Varmt välkommen till vackra Spanien och Kanarieöarna!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service