Biluthyrning
Lanzarote
Fäll ihop
Spanien // Lanzarote
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lanzarote: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning på Lanzarote erbjuder dig möjligheten att välja en bil bland vårt breda utbud av hyrbilar och se till att underlätta din semester när du vill hyra bil på Lanzarote. För oss på Sixt spelar det ingen roll om du är här tillsammans med barnen eller om du bara åkt på en romantisk resa med din partner.

 
 • Lanzarote Flygplats
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30
  Boka på detta kontoret

 • Lanzarote Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  Må. - Sö.07:00 - 23:30
  Helgdag07:00 - 23:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Lanzagrote

Vi är vana vid att anpassa våra lösningar för individuella behov vilket gör att vi kan erbjuda en hyrbil på Lanzarote av högsta kvalitet. Vi ser dessutom till att du får en bil som passar just dig vilket är en anledning till att våra bilar är uppdelade i olika kategorier som lyxbil, minibuss, cabriolet, ekonomi och 4x4. Det ger dig en möjlighet att välja en typ av hyrbil på Lanzarote även om vi inte garantera specifika bilmodeller. När du vill hyra bil på Lanzarote kan du exempelvis boka den genom vår smarta app eller ringa ett telefonsamtal till vårt kontor. På så sätt hinner vi också göra i ordning dina eventuella extratjänster inför din ankomst till Spanien.

Lanzarote, sol och bad i en mäktig miljö

Lanzarote är en del av Kanarieöarna i Spanien och det betyder att majoriteten av alla besökare som kommer hit är ute efter sol och bad i en vecka eller två. Här finns också gott om hotell och restauranger som strävar efter att göra din resa så trevlig som möjligt. Lanzarote kan dock bjuda på mer än bara lata stranddagar. När du kommer till vår biluthyrning på Lanzarote kan du åka upp på bergsvägar och se det dramatiska landskapet som ön bjuder på. När du väljer att hyra bil på Lanzarote får du se mer än bara din solstol. På vår biluthyrning på Lanzarote går vi på Sixt gärna igenom vårt utbud tillsammans med dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service