Biluthyrning i Las Palmas (Gran Canaria)

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Las Palmas (Gran Canaria)

Enkelt att hyra en bil på Las Palmas Gran Canaria för just dina ändamål

Enkelt att hyra en bil på Las Palmas Gran Canaria för just dina ändamål

Har du börjat räkna ner dagarna för sol och bad på härliga Kanarieöarna? Om du ska resa till huvudstaden Las Palmas är du varmt välkommen att besöka oss på Sixt! Vår biluthyrning på Las Palmas Gran Canaria ligger precis vid flygplatsen, något som naturligtvis gör din resa ännu smidigare. När du väl landat är det bara att hämta ut dina bilnycklar, speciellt om du gjort det smarta valet att boka en bil i förväg via vår hemsida. Den stora fördelen med att ha en egen hyrbil på Las Palmas Gran Canaria är att ön är väldigt liten. På endast en timme har du tagit dig tvärs över ön. Vilken typ av resa i Spanien har du planerat? Sola och bada, avnjuta läckra middagar på mysiga restauranger eller vandra i bergen? Kanske vill du hinna med lite av varje! Hos vår biluthyrning på Las Palmas Gran Canaria kan du välja mellan olika biltyper. För dig som vill köra till gömda pärlor kan en kraftfull 4x4-bil vara att föredra. För stadskörning och kortare distanser brukar våra person- och kombibilar vara passande. Vi har givetvis även något för dig som vill resa ännu bekvämare. Kolla exempelvis in våra lyxiga sportbilar och cabrioleter ur premiumklassen. För att göra resan lite smidigare kan du bocka av bokningen redan nu genom att förboka din hyrbil på Las Palmas Gran Canaria via hemsidan. Här ser du även alla våra tillvalstjänster. Vi erbjuder bland annat navigator. Kom ihåg att du behöver vara minst 21 år för att hyra en bil på Las Palmas Gran Canaria från oss på Sixt. Notera även att det inte är möjligt att reservera specifika bilmodeller. Däremot tillhandahåller vi alltid en motsvarande bil från ditt val av fordonskategori.
Gör lite av varje genom att hyra bil på Las Palmas Gran Canaria

Gör lite av varje genom att hyra bil på Las Palmas Gran Canaria

Las Palmas är en populär ö och det är inte särskilt konstigt. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att stoppa barfotafötterna i varm sand, eller om du vill få upp flåset med spektakulära vandringar i bergen. Besök gärna Playa de Las Canteras, en av de vackraste stränderna på ön. Du når stranden på 20 minuter med bil från kontoret. Vill du känna historiens vingslag kan du köra till Vegueta för att promenera på mysiga kullerstensgator och ta bilder bland färgglada hus. Som ett sista måste på listan bör du definitivt köra till Caldera de Bandama, en fantastisk park med en utsikt som är som hämtad från en vilda västern-rulle. Vi hälsar dig välkommen till Spanien!
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Las Palmas (Gran Canaria)
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Las Palmas (Gran Canaria)?
För att hyra en bil hos SIXT på Las Palmas (Gran Canaria) så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Las Palmas (Gran Canaria).
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Las Palmas (Gran Canaria)?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Las Palmas (Gran Canaria). En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 2879 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Las Palmas (Gran Canaria)

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Las Palmas (Gran Canaria)?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Las Palmas (Gran Canaria)?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Las Palmas (Gran Canaria)?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Las Palmas (Gran Canaria)

Visa mer