Biluthyrning i Madrid

 

Mest populära bilarna i Madrid

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Madrid Flygplats T4, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Madrid

Biluthyrning Madrid

Biluthyrning Madrid

Planerar du en resa till Madrid, Spanien? Förboka ett prisvärt fordon från Sixt som du hämtar upp direkt efter din ankomst till Madrid. Eftersom vi erbjuder kontor på en rad platser i centrum finns det alltid en smidig lösning för just dig oavsett om du är här på semester eller för en affärsresa. Vi har kontor på så väl Madrid Barajas Flygplats som Madrid Atocha Tågstation och Madrid Chamartín Tågstation.Som kund kan alltid välja mellan en rad olika modeller på Sixt biluthyrning i Madrid. Färdas snabbt och bekvämt i en 4x4, cabriolet, eller minibuss. Här hos oss finns allt från ekonomi bilar till lyxbilar. Det går också att göra en rad olika sorter av tillval på vår biluthyrning i Madrid. Tillvalsfunktionerna är utformade för att anpassa din bilresa utifrån dina bilbehov.
Biluthyrning Madrid, Spanien

Biluthyrning Madrid, Spanien

Här på Sixt ser vi självklart till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i staden. Du hämtar upp nycklarna till din hyrbil enkelt och bekvämt på vårt hyrkontor och sen är du redo att starta resan. Kanske föredrar du att utforska staden i en lyxbil? 1800-tals byggnanden Casa de Madrid och saluhallen Mercado San Antón är ett måste att uppleva under ett besök i staden. Missa inte heller de spännande Pradomuséet. För att hyra bil i Madrid besöker du vår hemsida eller hör av dig till oss på telefon. Då du vbokar en hyrbil i Madrid kan du alltid hitta en bilmodell fordonsmodell anpassad utifrån din önskemål på bekvämlighet. Genom att hyra bil i Madrid får du stor valfrihet att lägga upp resan i landet precis så som du vill. Har du frågor om hyra bil i Madrid? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med en hyrbil i Madrid!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Madrid

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Madrid?
För att hyra en bil hos SIXT på Madrid så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Madrid.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Madrid?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Madrid. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 10797 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Madrid

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Madrid?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Madrid?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Madrid?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?