Biluthyrning
Mahon
Fäll ihop
Spanien // Mahon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mahon: Sixt biluthyrning online-bokning

På Menorcas östra sida ligger staden Mahon, som är ett populärt turistmål. Regionen Balearerna är otroligt vacker med sina vita sandstränder, turkosa hav och mysiga bebyggelse. Om du planerat en resa hit är du välkommen till vår biluthyrning i Mahon. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en bil som passar perfekt för din resa i landet. Kanske vill du utforska kusten och naturen? Eller kanske stannar du hellre kvar inne i stan för att ta del av historiska sevärdheter? Oavsett vilken typ av resa du har planerat kan vi garanterat hjälpa dig att hitta en hyrbil i Mahon som passar. Välj om du vill köra person- eller kombibil från ekonomiklassen eller välj en lyxbil bland våra sportbilar och cabrioleter. Vi har även 4x4-fordon. Det bästa av allt när du ska hyra bil i Mahon från oss är att du enkelt hämtar ut bilen direkt när du landat. Vi har nämligen ett kontor vid Menorca Mahon Flygplats.

 
 • Menorca Mahon Flygplats
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Menorca Mahon Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Calle Curniola, n° 14 B
  07714 Mahón

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välj bland praktiska extratjänster när du vill hyra bil i Mahon

Med hjälp av våra extratjänster kan du skräddarsy din hyrbil i Mahon. Vi hjälper dig att anpassa din bil så att den kan köras av fler förare, utrustas med en navigator eller kanske en dieselmotor. Genom att boka din bil på hemsidan ser du tydligare alla våra extratillval. Här kan du även se vilka bilar som finns tillgängliga under de datum du ska resa. När du bokar en bil i förväg kan du inte boka en enskild bilmodell. Du kan däremot reservera en bilgrupp, exempelvis en sedan eller herrgårdsvagn. Vi bjuder på fria kilometer när du bokar, en stor fördel om du planerar längre bilresor!

Utforska mängder av sevärdheter

Fantastiska gamla katedraler, folktomma stränder och historiska byggnader. Mahon i Spanien erbjuder något för alla besökare. För att hinna se och göra så mycket som möjligt är det alltid bra att hyra bil i Mahon. Börja med att göra en utflykt till Eglésia de Santa Maria, en spektakulär katedral från 1700-talet. Hit kör du på elva minuter via Av. Des Cap de Cavalleria. Andra historiska guldkorn är Fortaleza de Isabel II, en vacker gammal borg. Hit tar du dig på 20 minuter via väg Me-3. Varmt välkommen till underbara Spanien och vår Sixt biluthyrning i Mahon!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service