Biluthyrning
Manises (Valencia)
Fäll ihop
Spanien // Manises (Valencia)
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Manises (Valencia): Sixt biluthyrning online-bokning

Strax väster om kuststaden Valencia i östra Spanien finner du kommunhuvudorten Manises. Har du planer på att utforska den spanska kusten? Vi på Sixt står alltid redo att hjälpa både affärsmän, turister och andra besökare med praktiska bilar. Vi erbjuder hyrbilar i Manises från många kategorier, alltifrån sportbil, cabriolet och 4x4 till personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Du kan enkelt hitta både budgetbil och lyxbil hos oss, vi försöker erbjuda fordon som passar allas ekonomi.

 
 • Valencia Flygplats
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Valencia Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag07:00 - 24:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Manises önskar dig välkommen till Spanien

Vi är väl medvetna om hur populär den spanska kusten är, både bland barnfamiljer och andra typer av resenärer. För att säkerställa att du kan hitta en hyrbil i Manises som passar just din resa har vi ett stort utbud av extratjänster. Ska du köra långt och länge längs med kusten kan vi rekommendera en bekväm 4x4-bil utrustad med GPS och eventuellt bilbarnstol om du reser med barn. Du kan även hyra en bil från Manises med många andra extratjänster. Använd vår hemsida för att boka både bil och tillval. Notera att vi inte garanterar specifika bilmodeller. Om den exakta bilmodellen som du önskar inte finns inne kommer du att få en likvärdig bil från samma fordonskategori, applicerad med alla dina valda extratjänster.

Se mer av landet genom att hyra en bil i Manises

Manises kan på många sätt ses som en förort till den större staden Valencia. Du kan köra från vår biluthyrning i Manises till stadskärnan i Valencia på runt 20 minuter. Ett tips är att köra norrut längs med Costa del Azahar och alla dess vackra badstränder för att komma till Peñíscola, en vacker stad med både en härlig strand och ett mäktigt slott. Genom att hyra en bil i Manises kan du se mer av den spektakulära spanska kusten. Se till att ta med dig badkläder!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service