Biluthyrning
Marbella
Fäll ihop
Spanien // Marbella
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Marbella: Sixt biluthyrning online-bokning

När du anlitar våra tjänster på Sixt biluthyrning i Marbella får du alltid service av högsta klass. Vår ambition är att du ska kunna hyra bil i Marbella på ett enkelt och smidigt sätt och med vår långa erfarenhet i branschen har vi rätt förutsättningar för att uppfylla den.

 
 • Marbella

  Sixt Biluthyrning
  N-340, km 183
  29600 Marbella

  Må. - Sö.09:00 - 17:30
  Helgdag09:00 - 17:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Marbella

Vi ser till att du får en hyrbil i Marbella som är individuellt anpassad efter dina unika behov. Det betyder att du får en bil som passar just dig, oavsett om du vill ha en 4x4, cabriolet, lyxbil eller minibuss. Med våra kategorier som utgångspunkt väljer du en bil efter dina egna önskemål och ser till att din hyrbil i Marbella möter dina kriterier. Vår förhoppning är att du ska kunna hyra bil i Marbella utan onödiga komplikationer och även om vi inte kan garantera en särskild bilmodell på beställning åt dig ordnar vi alltid en likvärdig bil åt dig vid vår biluthyrning i Marbella. Vi på Sixt tar hänsyn till både din ekonomi och dina övriga preferenser när vi erbjuder dig att hyra bil i Marbella.

Upptäck den spanska solkusten

Costa del Sol är en av de populäraste kustremsorna i Spanien liksom hela Europa. Hit kommer soldyrkare och semesterfirare från hela världen för att njuta av ett underbart klimat. Marbella är känt för att ha ett livligt nattliv, men det kan också vara utgångspunkten för en lugnare semester. Härifrån når du hela Andalusien som är en region med större städer som Malaga och Sevilla liksom mindre byar som Nerja. Med en av Europas bästa mat- och vinkulturer blir varje stopp på en vägkrog till en gastronomisk upplevelse. Vid vår biluthyrning i Marbella kan vi på Sixt hjälpa dig med allt det praktiska kring uthyrningen av din hyrbil och ge dig en trevlig vistelse i Spanien.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service