Biluthyrning i Palma de Mallorca

 

Mest populära bilarna i Palma de Mallorca

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Majorca Palma Flygplats, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Palma de Mallorca

Sixt biluthyrning Palma de Mallorca

Sixt biluthyrning Palma de Mallorca

Njut mer av resan genom att välja Sixt Biluthyrning i Palma de Mallorca. Vare sig du vill susa fram ensam i en cabriolet eller behöver en minibuss för konferensgänget så kan du hitta en passande Sixt hyrbil i Palma de Mallorca. Självklart kan du anpassa med tillägg för barnstol eller annat du behöver för att kunna fokusera på upplevelserna och njuta av denna vackra ö och allt den erbjuder.Det är tryggt att välja hyrbil från oss, företaget grundades redan 1912 och är topp tre i Europa. Vi försöker alltid erbjuda våra kunder precis det de vill ha. Vi är flexibla och har många olika erbjudanden för dig som vill optimera ditt resande genom att hyra bil i Palma de Mallorca. Välj ekonomi eller lyxbil. Eller kanske föredrar du 4x4 med obegränsad körsträcka och försäkring. Sixt finns på flygplatsen där du kan hyra bil i Palma de Mallorca. Med bil blir du fri att åka vart du vill både i staden Palma och ute på landsbygden på denna ö som kanske är en av de vackraste i Spanien.
Hyra bil i Palma de Mallorca

Hyra bil i Palma de Mallorca

Förhandsboka gärna hos vår biluthyrning i Palma de Mallorca. Med en hyrbil finns mycket mer att uppleva. Bara en kort bilresa bortom stadskärnan ligger slottet Castell de Bellver från 1400-talet som erbjuder magnifik utsikt. Med hyrbil från Palma de Mallorca blir det också lätt att besöka den genuina fiskebyn Cala Figuera eller den hisnande Canyon de la Calobra dit du tar dig via slingrande småvägar nästan utan trafik. Hos vår biluthyrning i Palma de Mallorca kan du få fler tips. Tänk på att det är förbjudet att använda hörlurar när du kör bil i Spanien, var också noga med hastighetsgränserna om du vill slippa bli bötfälld.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Palma de Mallorca

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Palma de Mallorca?
För att hyra en bil hos SIXT på Palma de Mallorca så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Palma de Mallorca.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Palma de Mallorca?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Palma de Mallorca. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 11528 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Palma de Mallorca

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Palma de Mallorca?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Palma de Mallorca?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Palma de Mallorca?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?