Biluthyrning
Reus
Fäll ihop
Spanien // Reus
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Reus: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Spanien och vackra Katalonien! Reus ligger i provinsen Tarragona, nära Barcelona. Vi på Sixt har gjort det extra smidigt att hyra bil i Reus. Vårt kontor ligger nämligen i direkt anslutning till flygplatsen Aeropuerto Reus, alldeles i närheten av stadskärnan. Börja din resa på ett smidigt och enkelt sätt genom att hämta ut bilnycklarna till din hyrbil i Reus!

 
 • Reus Flygplats
  Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus

  Må. - Sö.08:30 - 19:00
  Helgdag08:30 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Reus Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus

  Må. - Sö.08:30 - 19:00
  Helgdag08:30 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Vår biluthyrning i Reus är en perfekt utgångspunkt för din vidare resa i Katalonien

Många som besöker Katalonien åker raka vägen till Barcelona. Men för dig som är ute efter en mer genuin stadskärna där avtrycket av turismen inte är lika stort, är Reus ett utmärkt val. Här finns mängder av sevärdheter att utforska, samtidigt som du alltid har nära till större städer. Börja med att välja ut en passande hyrbil i Reus genom att boka online. Här kan du välja mellan budgetalternativ från ekonomiklassen som person- och kombibilar. Du hittar även lyxigare fordon ur premiumklassen. Vi har exempelvis fina sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Gör bilen mer personlig genom att lägga till de tillval du anser vara viktiga för just din resa. Du kan bland annat få en smidig navigator installerad, lägga till en extra förare eller boka en bilbarnstol. Notera dock att vi inte kan reservera en specifik bilmodell, samt att du måste vara minst 21 år för att få hyra en bil i Reus från oss på Sixt.

Utforska historia och sevärdheter genom att hyra bil i Reus

Katalonien fullkomligt kryllar av intressanta sevärdheter och historiens vingslag är ständigt närvarande. Besök gärna den vackra katedralen Prioral, belägen endast 10 minuters bilfärd från kontoret. Du kan även lära dig mer om Gaudi genom att besöka Gaudi Centre Reus. Museet ger dig en inblick i Gaudis liv och hans historia. För dig som besöker staden under sommaren kan vi med fördel tipsa om att åka ut till kusten. Tarragona har många vackra stränder, exempelvis Playa del Milagro, en lång och ljus sandstrand som du finner drygt en mil från vår biluthyrning i Reus. Du är mer än välkommen till oss på Sixt i soliga Spanien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service