Biluthyrning
San Sebastian
Fäll ihop
Spanien // San Sebastian
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i San Sebastian: Sixt biluthyrning online-bokning

En av Baskiens största och mest populära städer är San Sebastian. Denna vackra semesterstad ligger i regionen Gipuzkoa, nära den franska gränsen. För dig som har turen att få resa hit erbjuder vi på Sixt en passande hyrbil i San Sebastian för just din resa i Spanien. Du kan hyra en bil i San Sebastian via vår hemsida redan innan du anländer så är det bara att komma in och hämta nycklarna på vårt kontor!

 
 • San Sebastián
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Må. - Fr.08:00 - 20:00
  Lö. - Sö.08:00 - 16:30
  Helgdag08:00 - 16:30
  Boka på detta kontoret

 • San Sebastián

  Sixt Biluthyrning
  Avda. Zurriola 1, Local 9
  20002 San Sebastián-Donostia

  Må. - Fr.08:00 - 20:00
  Lö. - Sö.08:00 - 16:30
  Helgdag08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Res bekvämt i Spanien med en egen hyrbil i San Sebastian

Vägskicket i San Sebastian är väldigt bra och det är otroligt smidigt att köra bil i regionen. För dig som har med dig hela familjen kanske en rymligare och bekvämare bil kan vara att föredra. Vi erbjuder bland annat flera fordonsgrupper i vår premiumkategori. Du kan välja bland 4x4-fordon, sportbilar och cabrioleter. För dig som ämnar att utforska centrum och närliggande sevärdheter kan en smidigare person- eller kombibil vara bättre. När du bokar online kan du snabbt se vilka bilmodeller vi tillhandahåller samt göra olika tillval. Våra extratjänster innefattas av bland annat navigator och bilbarnstolar. Du har även möjlighet att registrera fler förare, utöka försäkringarna eller välja att hyra en bil i San Sebastian med dieselmotor. Vi på Sixt bjuder på obegränsat med kilometer. Även om vi erbjuder många olika bilmodeller kan vi tyvärr inte reservera en specifik bilmodell eller ett visst varumärke. Men vi ger dig givetvis en likvärdig bil utifrån ditt val av fordonskategori.

Ett fullpackat schema eller lugn och ro på stranden?

I San Sebastian finns något för hela familjen. För er som både vill kunna njuta av sol och bad men också besöka sevärdheter är det perfekt att utgå från vår biluthyrning i San Sebastian. Vårt kontor ligger alldeles intill den vackra sandstranden Playa la Zurriola. När ni vill ta en paus från solen kan ni köra till Monte Urgull och kolla upp på den mäktiga Kristusstatyn som pryder bergstoppen. För dig som är ute efter ett kulinariskt äventyr rekommenderas ett besök på restaurang Arzak som belönats med så många som tre Michelinstjärnor. Se till att boka bord långt i förväg, den här restaurangen är klassad som en av världens bästa. Från vårt kontor tar det cirka en kvart att köra till restaurangen. Välkommen att hyra bil i San Sebastian och välkommen till Spanien!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service